satisati Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Koledzy !!! Kupiłem nową Megankę i w miejscu przycisku multisense na tunelu środkowym mam zaślepkę. Nie mam zatem wyboru konfiguracji auta i podświetleń drzwi tylko klawisz ECO na panelu środkowym. Jak myślicie, da się to w miarę rozsądnie to dołożyć. Tak sobie myślę może wystarczy dołożyć przewód, przycisk i uruchomić multisense clipem. Podświetleni są mi zbędne. Co o tym koledzy myślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiszczu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kolego jaką masz wersję tej meganki ? Jeżeli masz r linka to podświetlenie ustawiasz z poziomu ustawień na ekranie dotykowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Wciskasz ECO i przychodzisz do multisense. Masz wybor sport,neutral itd.Jeśli nie masz tej opcji to niewiele zrobisz. Multisense to nie tylko przycisk Proszę czytać to co paluszki "nastukały" przed publikacją!! - mireczek01 Edytowane 1 Marca 2019 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Mam r linka w wersji limited z ekranem 7 cali ale jak już pisałem bez multisense, czyli bez wyboru sport, neutral, comfort itd, mam tylko eco jako przycisk obok wyłącznika start&stop. Jeśli chodzi o podświetlenie to chodziło mi o świetlne paski na drzwiach kierowcy i pasażera, a nie o podświetlanie zegarów. Jeśli wciskam ECO to na zegarach zapala się zielone ECO i tyle.... Edytowane 28 Lutego 2019 przez artur-wiater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majronx Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jeśli się nie mylę, to masz wersję podstawową multisense. Podobnie jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No ok, to może jakoś da się to rozszerzysz, kolega też nie ma przycisku na tunelu tylko zaślepkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majronx Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Mam przyciski Eco, start-stop i podgrzewanie foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCet Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ale czekaj. Jeśli masz świecące paski w drzwiach, to można regulować ich barwę poprzez menu w RLinku. Nie jest do tego potrzebny przycisk MultiSense, ani nawet menu/kafalek MultiSense. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 20 godzin temu, Komarek napisał: Wciskasz ECO i przychodzisz do multisense. Ot logiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 nie mam podświetlanych drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 24 minuty temu, artur-wiater napisał: nie mam podświetlanych drzwi... 17 godzin temu, artur-wiater napisał: Jeśli chodzi o podświetlenie to chodziło mi o świetlne paski na drzwiach kierowcy i pasażera, a nie o podświetlanie zegarów. W takim razie jak chcesz sprawić żeby świeciło Ci coś czego nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 On chce mieć Multi-Sense Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykxp Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Fizycznie przycisk dołożysz bez problemu bo kostka do przycisku na pewno będzie bo jest nawet w 1.6 sce z manualnym ręcznym. Resztę trzeba będzie włączyć w dew. mode. Nie wiem na ile będzie to działać bo nie bawiłem się z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Dnia 1.03.2019 o 14:11, Silverek napisał: W takim razie jak chcesz sprawić żeby świeciło Ci coś czego nie masz? Czasami mam wrażenie, że pisze po chińsku.. Chce uruchomić pełny Multi-Sense, aby była zmiana profili auta sport, neutral, itd, a nie same Eco.. Sprawa jest realizowana programowo, nawet dźwięk silnika sport leci w głośników radia. Dodatkowo jest przycisk koło lewarka, wiec się zastanawiam czy nie da się tego uruchomić... .. UFFFFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @artur-wiater Jest to możliwe. A masz kabel i masz jakiekolwiek pojęcie o ddt4all? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi