insaimz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Cześć, pojawiła mi się możliwość aktualizacji R-Linka do 7.0.24.160. Aktualizował ktoś z Was do tej wersji? Jaką wersję mieliście przed aktualizacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksp Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Za jakiego rocznika masz samochód?? r-link 7 czy 8 cali? Zaktualizowałem bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielta82 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 ja tez zainstalowalem bezproblemu mam 8,7 cala autko z roku 2018,umnie wystepowal problem ze nie trzymał multisense to znaczy jak skonczylem jazde na perso lub sport to po uruchomieniu po dluzszym czasie był tryb neutral,myslalem ze jakas aktualizacja cos to naprawi ale nic sie nie zmienilo,jesli chodzi o jakies inne ustawienia indywidualne to normalnie mi trzyma pamiec REGULAMIN - pkt. 5.6 literki PL, interpunkcja- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insaimz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, krzysieksp napisał: Za jakiego rocznika masz samochód?? r-link 7 czy 8 cali? Zaktualizowałem bez problemu auto jest z 2017. R-link 8,7 cala. kielta82 U mnie multisense trzyma, aktualizacji do wersji z tematu jeszcze nie robiłem. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez insaimz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seimi Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dzisiaj próbowałem zaktualizować RLINK do wersji 7.0.24.160. Po włożeniu pendrive'a (ze ściągniętym wcześniej przez Toolboxa oprogramowaniem), pokazuje mi komunikat na pasku powiadomień, że "wykryto aktualizację oprogramowania, proszę czekać..." i nic się nie dzieje. Miałem włączony silnik przez pół godziny i nic. Dodam, że mapy do wersji V2017.12 zaktualizowały się bez problemu. W samochodzie po wyjeździe z salonu mam wersję R-linka 7.0.24.131. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dnia 6.04.2019 o 20:13, seimi napisał: Masz możliwość wrzucenia na jakiś serwer aktualizacji map i rlink 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seimi Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Niestety wyczyściłem już pendrive, a ściągnięcie tego drugi raz przez toolbox to jakiś żart - około 3 godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 12 godzin temu, seimi napisał: A jest możliwość po numerze VIN ze stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seimi Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Przed chwilą ściągnąłem aktualizację po numerze VIN, nawet dałem nowy pendrive i to samo. System wykrywa aktualizację i nic nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 1 minutę temu, seimi napisał: Przed chwilą ściągnąłem aktualizację po numerze VIN, \ Ciekawe czy załapało by ma samochodzie o innym numerze VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seimi Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Olewam to na razie. Nie mogę narzekać na obecną wersję sytemu. Spróbuję szczęścia przy następnej aktualizacji, a jak znowu nie pójdzie, to powiem żeby wgrali przy przeglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekB Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 A takie pytanie mam, czy aktualizacja jest możliwa podczas jazdy, tzn. wkładam pendrive i ruszam gdzieś w trasę ? Wg renault czas to około 10 min a więc na postoju i pracującym silniku mandat się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LTar Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) tak, bez problemu P.S. tylko na wstecznym nie możesz bo się aktualizacja cofa. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez LTar 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 9 godzin temu, JarekB napisał: Masz możliwość udostępnić aktualizację na jakimś serwerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 15 godzin temu, makintosz napisał: Nie papuguj. A co ci to da jak to jest konkretnie pod VIN. Żeby zainstalować taka wersję musisz mieszkanie "czysta" wersję. Ta nie będzie nawet widoczna dla Twojego samochodu. REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi