lubowitz78 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Tak wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Jako, że jestem już po montażu wycieraczek muszę powiedzieć że jestem zadowolony Co do adapterów, to sprzedawca powiedział mi że trzeba plastik z góry ostrożnie wyciągnąć (najlepiej podważyć od tyłu powoli) tak żeby nie pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 5 minut temu, Papf napisał: Co do adapterów, to sprzedawca powiedział mi że trzeba plastik z góry ostrożnie wyciągnąć (najlepiej podważyć od tyłu powoli) tak żeby nie pękł Faktycznie ciężko zdjąć "wieczko" ale ma to swoje plusy bo nie powinno pęknąć z byle powodu. Z nowych wycieraczek zawsze jesteśmy zadowoleni, pytanie tylko jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Sprzedawca akurat pokazał mi na pękniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Na szczęście kosztuje to 5 zł. Ja najpierw rozpracowałem gdzie są uchwyty, które to wieczko trzymają. Można je delikatnie odgiąć palcem przy pociąganiu. Graficzna instrukcja jest do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No dawno nie widziałem tak złej instrukcji graficznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Ogólnie jest dobra... bo mówi, że wieczko trzeba zdjąć, założyć wycieraczki i je zamknąć z powrotem. Tylko jak to już nie narysowali i faktycznie ryzyko uszkodzenia jest spore. Ciche są? dobrze wycierają? Tak teraz zauważyłem, że zdjęcie dodane przez Ciebie pokazują inne adaptery niż ja dostałem. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Takie muszą być.Masz złe uchwyty. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Dlaczego złe? Do bagnetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) A faktycznie, są ok. Coś zmienili, zawsze były uchwyty "otwarte" Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Dostałem właśnie takie jak Ty @pbet - możliwe że nowa seria po prostu a zdjęcia stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Tylko jakieś inne. W necie tego typu nie znalazłem. Wyglądają fajnie i bardzo solidnie. Chyba faktycznie jakieś "nowe" po modernizacji. Albo stare Bo nawet na stronie Alca Heyer tych nie ma, choć numer 300420 jest taki jak podał @Lelupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Na stronie https://alca-germany.com/en/products/wiper-blades/adapter/549/adapter-bayonet-lock-2-pcs-alca są takie jak mamy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Faktycznie. Szukałem tych zdjęć ale nie znalazłem dlatego zrobiłem swoje. Wrzucam więc lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGda Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Czy Megane IV ma takie samo mocowanie? Jak rozumiem potrzebny jest taki adapter http://alca.com.pl/adaptery/432-adapter-t5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi