Szisz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Cześć wszystkim Czy moglibyście proszę spojrzeć na to auto ? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-megane-2-0-dci-160km-gt-line-xenon-ID6Cyifz.html Co myślicie o cenie? Po rozmowie ze sprzedającym podobno jest ok, malowany był tylko prawy błotnik. I trochę dziwne, że VIN nie wyskakuje w bazach typu autoDNA... Jeszcze drugie pytanie, za ile można realnie sprzedać Megane III hatchback 1.9 130km, 159 000km przebiegu, wszystko zrobione i nie potrzebuje wkładu (mam ciąg faktur na wszsytkie serwisy)? Wersja Privilege. Z mojej aktualnej Megane jestem zadowolony, ale potrzebuję większego bagażnika :( Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Najlepiej sprawdź ceny np. na OTOMOTO, OLX czy Allegro Ja mam 1.5dCi z 2011 i właśnie opłaciłem w PZU ubezpieczenie, gdzie Auto Casco wycenili na chyba 12 500zł Syn właśnie zrobił prawo jazdy i będzie próbował go dobić. Sam jestem ciekawy, kto będzie mocniejszy. Ja już go nawet często nie zamykam, nie ukradną, spokój jest bezcenny, a jeszcze pamiętam jak go odebrałem od dealera nowego, gdzie dookoła codziennie chodziłem hehe Edytowane 9 Stycznia 2020 przez omega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szisz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Rozbieżność jest duża, pomiędzy 14 a 22k zł :) W tym roku PZU wyceniło wartość na 13 500zł, a AXA na.... 19 500zł :) I chyba wyceną z AXA będę się sugerował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Niech mi ktoś wytłumaczy jakim cudem najbiedniejsze radio ma ekran i joystick ? mam to samo radio, i podobno ekranu nie mogę dołożyć do tego radia, a wymieniać całości nie mam zamiaru w tak starym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Ja też miałem najprostsze radio i nawigację. Później wymieniłem na takie z BT. Radio w zasadzie tylko uruchamia nawigację. Może w M III jest inaczej. 2 godziny temu, omega napisał: właśnie opłaciłem w PZU ubezpieczenie, gdzie Auto Casco wycenili na chyba 12 500z Mam SCIII z 2011r i AXA wyceniła samochód na 24200, właśnie wykupuję ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Faktycznie duże rozbieżności, może przebieg tak zaniżył wartość? Z drugiej strony składki mniejsze... Pozdrawiam Aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szisz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 A ktoś może miał styczność z tą Megane GTline, którą udostępniłem :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 To jest GT, przynajmniej tak wygląda. Pamiętaj, że jest sztywno. Cena i import = robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szisz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Czyli jest to zbyt tanie auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Czytając na różnych forach nabywcy aut od Nawrota w Długołęce są zadowoleni ze swoich zakupów. Ostatnio jedna z pań z Naszego forum jechała z Gdańska po samochód do Długołęki. Warto go obejrzeć. 2,0 do 1,9 to przepaść jeśli chodzi o moment obrotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szisz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 I jest z gwarancją (oczywiście zdaję sobie sprawę z zakresu). Ogólnie 4 lata zajmowałem się "inspekcją" aut przed/ po zakupową więc sobie poradzę, tylko chciałem poradzić się Specjalistów od Megane, czy zderzak jest taki jak potrzeba itd Używane 1.9 DCI kupiłem też w Renault, ale RRG Puławska (w bardzo atrakcyjnej cenie i z niskim przebiegiem) i jestem bardzo zadowolony (opinia prawie rok od zakupu /40 000km) ale obsługa tam to DRAMAT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil_ips Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Dnia 9.01.2020 o 17:18, Szisz napisał: Rozbieżność jest duża, pomiędzy 14 a 22k zł W tym roku PZU wyceniło wartość na 13 500zł, a AXA na.... 19 500zł I chyba wyceną z AXA będę się sugerował. Możesz się łudzić.;) Moja M3 tuż przed sprzedażą w 2019r. została wyceniona przez ubezpieczyciela na 22 500. Finalnie poszła za 17 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi