konwil Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Umyłem, odkurzyłem >> ;-) << i przygotowałem samochód na wakacyjny wyjazd. Nakleiłem winiety, a co. Dolałem płynu do spryskiwaczy i trochę Prestone do układu chłodzenia. Auto powiedzmy nowe, ale biorę 0,5 litra oleju, resztkę Prestone i cały płyn do spryskiwaczy Mam nadzieję, że nic nie będzie potrzebne. Wyposażyłem również samochód w wodę mineralną i lodówkę z wpięciem do gniazda 12V. Lubimy oglądać zdjęcia, a zatem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Umyłem, odkurzyłem Megankę III PH II która stała prawie 2,5 miesiąca na parkingu i rdzewiała. Po zrobieniu została sprzedana za grosze. A staruszek dostał nowa bat anteny gdy nad morze nie odbierał żadnej stacji po za jednym...z Wolsztyna....I czeka na lakierowanie po uszkodzeniu przez Mew i złego dobrano lakierowania koloru przez ASO i wymiana łozyska ABS.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Dziś Grandziol Otrzymał nowe tarcze z przodu oraz nowiutkie klocuszki. Okazało się, że tarcze były fabryczne a mój przebieg sięga 230 tyś Podczas oględzin autka, okazało się, że wymiany wymaga drążek kierowniczy z prawej strony. Jednak mam dobrego mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Zleciłem zakup i montaż nowego klaksonu (stary się spalił): Co więcej? Zdarłem winietki wakacyjne (w razie gdyby - nigdzie nie byłem) i poprosiłem o odpłatne umycie samochodu, wraz z odkurzaniem. Perfidnie nie zleciłem mycia szyb od środka - tzn., tak twierdzi myjnia - ale za to zapłaciłem im trochę mniej. SUPLEMENT 27.07.2018 Wreszcie usunięte wgniotki wakacyjne (dwie): Było: Jest: A tu metoda usuwania, jakby ktoś był ciekawy (niżej druga wgniotka, ale pierwsza była wyciągana tak samo): Dodatkowo mini pędzelkiem zamalowany jeden odprysk na blendzie tylnej klapy. Od razu lepiej Edytowane 27 Lipca 2018 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Usunięte rysy (ślady innego lakieru): Było: Jest: Spolerowane z oryginalnych 90-100 mikronów do 70, także więcej rys ma tu nie wystąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 W Megane 3? to widać oszczędności w lakierowaniu..to w megane IV będzie chyba z 70 mikronów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @airbites cóż rzec, pomiar widziałem, też byłem zdziwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek80 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Nie dziś, ale w sobotę. Zmieniłem tulejki ogranicznika drzwi kierowcy. Wreszcie cisza. A oprócz tego jak co tydzień, mycie aktywną pianą, natrysk woskiem rollex, a na koniec Sonax BSD, i jest lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr35is Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 A można napisać co dziś meganka zrobiła mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 kr35is a co zrobiła? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr35is Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Wtryskiwacze umarły bez żadnych wcześniejszych objawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince1986 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dzis megi oplukana i zatankowana wczoraj poprawione tablice przod i wymienione ramki REGULAMIN - 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Kilka dni temu odkurzone w środku, umyte szamponem z woskiem i do tego wosk na mokro z wytarciem do sucha mikrofibrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Zapowiadam deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @pbet i jak, padało? Dobry z Ciebie synoptyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi