aniewa Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Fajny gadżet, zmienia kolory po wzroście napięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Na pierwszej fotce silnik pracuje - widoczna zieleń Na drugiej po zgaszeniu. Pod klapką (widać na pierwszej) jest wyłącznik. Można włączać i wyłączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dzisiaj wpada obszycie gałki zmiany biegów i drążka ręcznego z mieszkami, wcześniej obszyta została kierownica. Dodatkowo wleciał powerbox od V-Tech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_79 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) @elf Możesz linka podesłać do aukcji / sklepu? Coś nie mogę znaleźć... Może być na priv. Dobra, znalazłem sam Edytowane 20 Stycznia 2022 przez mat_79 Nieaktualne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Jedyny mankament tego to za każdym odpaleniem trzeba to włączać. Diody pokazują stan naładowania jak i ładowanie na bieżąco. Po podłączeniu np. tele pod USB diody zaczynają 'krążyć' Jeśli będziemy montować w miejsce zapalniczki to otwór przyjdzie nam trochę powiększyć. Gdyby nie było wiadome jak się dobrać do wymontowania zapalniczki, mogę podpowiedzieć. Edytowane 22 Stycznia 2022 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMSz Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zamówiłem tarcze+klocki na tył: https://allegro.pl/oferta/snr-tarcze-klocki-trw-tyl-renault-scenic-iii-11043949734. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Ostatnimi czasy nazbierało się kilka rzeczy więc się pochwalę Na horyzoncie 200 tys. (samochód od nowości) a więc zdecydowałem się na: - wymianę sprężyn i amortyzatorów osi tylnej - wymianę rozrządu - 18" na sezon letni ? Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez lukasz243243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ja niedawno zatankowałem samochód, to dużo znaczy w dzisiejszych czasach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Nawet nie wspominaj o tej przykrej ostatnio czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtulson Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 W dniu 20.01.2022 o 12:09, MichalVTS napisał: Dzisiaj wpada obszycie gałki zmiany biegów i drążka ręcznego z mieszkami, wcześniej obszyta została kierownica. Dodatkowo wleciał powerbox od V-Tech Hej! Czy można poprosić o zdjęcia obszytych elementów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Megana co prawda już sprzedana, ale zostało mi się takie zdjęcie. Widać mniej więcej efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Gdzie zrobiłeś te obszycia i ramki ręcznego i gałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Gałkę, ręczny i mieszki robiłem tutaj: https://m.facebook.com/rdesign.tapicerki A kierownicę tutaj: https://m.facebook.com/people/Kiercenterpl/100069870565297/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Kierownica wyszła 290zł (teraz pytałem do Puga to już wzrosło do 330zł) a reszta 350 łącznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi