cinas Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Słabo to widzę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrados1906 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Aż tak ciasno tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Nie da się, próbowałem ... jest tam pod kierownicą takie coś, ale bez wiercenia/rzeźbienia się nie przedusisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majeckim Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam serdecznie, Chciałbym wymienić fabryczne radio w mojej megance 2 sedan z 2003 roku, jednak czytałem, że wymiana fabrycznego radia na inne zabierze te funkcjonalności - sterowanie z kierownicy czy wyświetlacz? Mniemam że tak to działa, ale czy istnieje jakieś nowsze radio, by to klasyczne czarne podmienić na 'świeższe' z usb np, a by zachować komunikacje radia z opcjami, które wymieniłem? A może to kwestia zaprogramowania i każde radio możnaby podpiąć i przystosować? Sorki za pytanie laika, ale dopiero zbieram się do tego tematu i chciałbym uzyskać podstawowe wskazówki przed decyzją i wyborem, bo ewentualny montaż to bym wolał, żeby podjął się ktoś obyty w temacie z okolic Radomia, niż ja miałbym coś zepsuć. Dzięki za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stig Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Cześć, No więc, podobnie jak większość w tym temacie interesuje mnie wymiana radia w mojej megane III na takie z nawigacją, bt itp :) Jednak w w moim aucie aktualnie zainstalowane jest radio classic. Miał ktoś styczność z tym cudem od renault? Poprzeglądałem tematy i nie zauważyłem, aby ktoś był posiadaczem takiego radia. Wie ktoś może jak problematyczna jest wymiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Szukaj radia od kangoo mastera one są w prostokącie , lub zmiana nakładki na radio i montaż radia od megany tylko pozostanie dziura po przycisku start stop Trochę inna instalacja musi być do nawigacji ale do opanowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoslaw Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witam, podłączam się pod pytanie trochę w innym kontekście. Mam radio takie jak na fotkach powyżej i chcę zmienić na takie z USB, lecz jest drobna różnica, tj. są jakby 2 wtyczki antenowe. Czy ktoś wie co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jak 2 wtyczki antenowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoslaw Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) 2 wtyczki, wyglądają jak antenowe. Edytowane 26 Maja 2017 przez Gregoslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Radio 3d sound arkamys lub bosse , jak 3d to super jak bosse to bez wzmacniacza to lipa Można podłączyć 1 antenę i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoslaw Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ale o co chodzi z tymi 2 wtyczkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Auto ma 2 anteny FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoslaw Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Chodzi generalnie o to że w miom jest te 2 anteny, zaś chcę wymienić ba wersję z USB a ten model ma 1 gniazdo. Sądzisz że wszystko będzie działać ? A tak na marginesie, w jakim celu są 2 anteny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djb Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Czy do wersji MIII z navigacją z 2010r. potrzebne są jakieś przeróbki (kostki, inny wyświetlacz) oprócz wymiany radia?? Zastanawiam się nad zakupem radia z usb. Czy mają to być jakieś konkretne modele (numer części) czy np. pierwsze z brzegu? Moja wersja to GTline ze sterowaniem przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Kwestia jakie masz aktualnie radio jak masz z BT to przejściówka do kupienia , jak płaskie bez BT do dodatkowo programowanie ekranu nawigacji Edytowane 21 Czerwca 2017 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi