wojas78 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ja kluczyk z immo u mnie w miescie miałem zrobiony za 220 zł - fakt, że bez centralnego ale jak w ASO zaśpiewali mi 750 zł to szczęka mi opadła. Jak ktoś chce namiar w Koszalinie na taką firmę to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julio Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dawaj dawaj. I jak w Wawie ktoś jakiś ma to też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 witam. u mnie problem pojawił się taki. po wprowadzeniu wygenerowanego kodu na desce mrugają na przemian ekg i kontrolka imo. mam tylko 1 kluczyk i nie mogę auta odpalić. Mozliwe że poprzedni właściciel zmienił obudowe kluczyka i dlatego kod jest nieprawidłowy. co zrobić w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Piotrek84, To jak do tej pory odpalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 do dziś działało z kluczyka otwieranie. po wyciągnięciu baterii widocznie się rozkodował. wydaje mi się ze środek jest stary a obudowa kluczyka dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Piotrek84, To nie miej pretensji do poprzednika, jak do tej pory było OK. Poczytaj dokładnie ten temat i powalcz z awaryjnym odpaleniem auta i przyuczeniem kluczyka. Może masz zły numer (kod) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 pretensji nie mam tylko chodzi o to ze stara obudowa mogła się zepsuć i została zastąpiona nową z wygrawerowanym innym numerem. problem jest taki ze po wygenerowaniu kodu awaryjnego i wstukaniu go w samochodzie mrugają na przemian ekg i czerwona dioda [ Dodano: 2009-10-17, 13:39 ] ciekawi mnie jeszcze czy gdzieś jeszcze da się ten kod odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Piotrek84, Tak po numerze VIN w ASO - tylko dzisiaj sobota i masz mało czasu na udanie się tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 czyli auto stoi do poniedziałku na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julio Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 A gdzie to jest najtaniej zrobić w ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 julio, Skąd: spod wanny Trudno będzie podać ASO w Twojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 i po kłopocie. byłem dziś w aso i mam nadzieje że więcej razy tam nie będę musiał pojechać. dużo zbędnych pytań i stracony czas na robocie którą można było zrobić w kilka min. co kogo obchodzi po co rozkręcałem kluczyk i po co mi kod awaryjny do auta skoro płace za niego to powinienem wejść zapłacić i wyjść z kodem. Masakra to nasze aso. koszt 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julio Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Oj sorry. Moje okolice to Warszawa, Piotrków Tryb., Tarnowskie Góry i okolice tych miejscowości. Piotrek84 - to rozumiem, że w Kieleckim ASO 60 zło ten kod kosztuje? Czyli idę sobie do zamka, dorabiam kluczyk za 100 zł bez immo i centralnego, biorę kod z ASO i juz mam zapas jak by co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 julio, nie tak do końca. U zamkarza dorabiasz tylko grot kluczyka, obudowa plastikowa musi być stara, z jakiego powodu doczytaj w tym temacie, a kod zakupiony w ASO wklepujesz przyciskiem na konsoli centralnej od zamykania i otwierania drzwi. Jak- tego tez się dowiesz z lektury tego tematu. AA i uważaj na stawonogi i pajęczaki w miejscu Twojego zamieszkania, to średnio przyjemne mieć je za sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julio Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Czyli jak mam jeden tylko kluczyk i chce mieć drugi to co mam zrobić? Przecież jak wyjmę obudowę ze starego to zamiast działającego jednego kluczyka z centralnym i immo będę miał nadal jeden tyle, że bez immo i bez centralnego. No i z tematu nigdzie nie widzę bym musiał mieć obudowę starą. A zamkarz dorabia całość - tylko obudowa grota jest zwykłym kawałkiem plastiku (chyba). Nie ma wtedy centralnego i immobilizera. Powiedz w czym tu się mylę bo ja już nie wiem jak to zrobić by mieć drugi. Miałem nadzieję, że starczy mieć grot którym otworzę awaryjnie drzwi i awaryjnie uruchomię silnik z użyciem kodu który dostanę z ASO. Jak wklepać kod to wiem. Pisze i tu na forum i w instrukcji. No w instrukcji pisze jeszcze, że mam go na dołączonej kartce. Ale, że nie jestem pierwszym właścicielem to kartki do silnika nie mam. Mam ale tylko jedną - z kodem do radia. O co chodzi z tymi stawonogami i pajęczakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi