cinas Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A ile satelit widzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djb Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jak to sprawdzić? Dodano: 08 kwi 2016 - 17:03 Napiszczie jak sie rozbiera ten wyświetlacz i gdzie jest antena od GPS, może coś na stykach lub antena spadla. Nie chciałbym czegoś połamać. Dodano: 09 kwi 2016 - 11:08 Zasięg pełny (na zielono), satelit 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Brak sygnału z ABS Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Panowie, na stronie forum Daci znalazłem zdjęcie mikrofonu jak się domyślam kompatybilnego z megane 3 która jest wraz z zaślepką do podsufitki a w salonie renault Tarnów gość przekonuje mnie że mikrofon jest bez zaślepki bo jest ona w zestawie z podsufitką. Niestety nie miał mikrofonu na stanie więc nie mogłem tego zweryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 To jest mikrofon do Megane Scenic Trafic Master i innych maści pochodnych renault Dokładnie tak wygląda mikrofon z zaślepką, w mijającym tygodniu kupiłem kilka sztuk w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djb Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak naprawić ten sygnał ABS? Navi jest fabrycznie zamontowana. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez djb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Do sprawdzenia instalacja od wyświetlacza do złącza r107 18 pin i potem do pompy ABS , ale może okazać się iż jest problem w samej nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djb Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz3 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam Tydzień temu z pomocą kolegi Cinasa założyłem w moim fluence nawigację zestaw bez live. Zestaw komplet wyjęty z dawcy z Francji....i wszystko działa...instalacja na wtyczki (dzieło kolegi Cinasa)..podłączenie 1 godzina z przeciąganiem kabli od anteny. Polecam człowieka...zna się i jest cierpliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Tak przy okazji Carminata :) Wie ktoś może, czy zwykły bez Live będzie chodził z kartą 8 GB lub 16 GB? Koledze padła oryginalna karta 2 GB i niestety w sklepach nie ma nic mniejszego niż 8 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Działa 8G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz3 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 ..ja mam 8G....i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domione Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) I mnie się udało doposażyć moją renówkę w TomTom. Fluence ma teraz nawigację, oczywiście przy pomocy znakomitego kolegi cinas_ . Wielki profesjonalizm, znakomity kontakt - dokładnie ogarnia temat, w dodatku na odległość :D A oto efekt Edytowane 8 Maja 2016 przez Domione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 He he w sobotę identyczny Fluence był na dokładkę nawigacji, radia i cbox :D , nawet tapicerka identyczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiku1111 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witam. Zamierzam doposażyć swoją Megane w nawigację.. Czy taki zestaw jest odpowiedni? niczego tak nie brakuje? http://allegro.pl/megane-iii-nawigacja-komplet-wiazka-radio-navi-i6118475486.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi