altair4 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Te wykresy chyba najlepiej prezentują charakterystyki obu silników. Jak ktoś jeżdzi <3000 obrotów to nie dziwne, że moment dostępny od 2000 w 1.2 TCE robi wrażanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Zdjęcia nieoficjalne, jednak Renault powinno pokazać wcześniej Megana IV przed premierą we Frankfurcie. Dodano: 22 sie 2015 - 02:55 Megane IV po raz kolejny został przyłapany z częściowo odsłoniętymi tylnymi światłami. Prawdopodobnie za kamuflażem kryją się światła jak w Talismenie. Konsola środkowa również niemal ideantyczna jak w Talismenie. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Przód przypomina citroena...a wnętrze...jak ta ma być...to co chwile trzeba wjechać na bok żeby na ekranie ustawić albo zawiesi się albo przestanie reagować na dotyk w upale czy w mrozie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 http://carpassion.it/esclusivo-renault-megane-2016-le-prime-foto-ufficiali/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Link powyżej niestety nie działa. Podaję link do polskiej strony ze zdjęciami Megane IV GT: http://autokult.pl/26221,nowe-renault-m-gane-w-pelnej-okazalosci-w-duzym-przecieku-oficjalnych-zdjec Panowie jak się podoba nowy model? :) Ja póki co mam mieszane uczucia aczkolwiek brzydki nie jest, na żywo pewnie będzie wyglądał dużo lepiej. Ciekawe jak z cenami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Link godzinę/2 godziny temu działał, bo sam wchodziłem. :) Megi 4 wygląda fajnie, choć trochę "cytrynkowo". Fajny mały grill, podchodzi pod Talismana, który strasznie mi się spodobał. Tylko mnie będzie stać za 5-6 lat na pierwsze modele produkcji. :V Jak dla mnie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nie jest źle bo to wersja GT, ale mogło być lepiej - zbędne "wąsy" i koszmarnie wyglądający "tablet" z Talisman-a - zobaczymy jak to będzie wyglądać na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) koszmarnie wyglądający "tablet" z Talisman-a Za 5 lat takie ekrany jak nawigacja w Meganie III czy Clio IV to będzie widok archaiczny do muzeum. Już archaicznie wygląda ekran mały np. w nowym Golfie VII porównując tablet z Megana IV. Prawdopodbnie w górnej połowie wyświetla nawigację, natomiast w dolnej połowie wyświetla radio, klimatronik itp. http://francuskie.pl/nowy-renault-megane-2016-mamy-zdjecia/ Edytowane 7 Września 2015 przez mayn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nie chodzi mi o jego wielkość tylko "tandetne" wykonanie łącznie ze słabym wizualnie zaprojektowanym menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 "tandetne" wykonanie Nie widzę by było wykonane z plastików po Coca Coli jak Toyota Aygo. ze słabym wizualnie zaprojektowanym menu. Menu w samochodzie ma być proste, duże i czytelne tak aby nie odrywać wzroku na dłuższą chwilę od drogi. Nie licz na pulpit w tablecie z tysiącami skrótów jak w smartfonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nie liczę, ale można to było bardziej ze smakiem zaprojektować, a nie proste linie jak za czasów DOS-a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Kolejna porcja zdjęć jest na oficjalnym profilu facebookowym Renault Polska: Edytowane 7 Września 2015 przez Jottar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_C Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ciekawe, ze strony FB Renault: Wiktor Rodkiewicz A będzie coupe? Like · Reply · 1 · 54 mins Renault PL Wiktor Rodkiewicz będzie coś lepszego! :) Zaglądaj do nas :) Like · Reply · 33 mins A co może być lepszego od coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Mi się podoba, już zbieram kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Wygląda jak Talisman hatchback :huh: Edytowane 7 Września 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi