Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dzięki , swoją drogą dziwna ta numeracja wersji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Czemu dziwna? Przecież 6<27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) W Megane III ph III, mam wersje oprogramowania First_3.0.0.27 Classic, mam radio bez nawigacji. Mam opcję regulacji sopranu i basu. Na obecnej wersji "gwiżdże" dźwięk na głośnomówiącym (u odbiorcy rozmowy). Jaką ewentualnie wersję polecacie do update'u mojej obecnej wersji, czy też ewentualnie nie polecacie update'ować mojej wersji do wyższej, bo nic to nie pomoże. Edytowane 24 Lutego 2019 przez mareks 1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 A to nie czasami dźwięk Twojego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Nie to ewidentnie pisk natury elektronicznej coś jak zakłócenia, niezależne od telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Masz wtedy wpiętą jakąś ładowarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Nie, jedyny trop - ale to chyba błędny - to dodatkowo wpięte lusterko fotochromatyczne w zasilenie do lampki sufitu. Ale problem raczej nie zaczął się w momencie jego dodatkowego montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmilek Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 czy ktoś może wrzucić update 3.0.0.28 i 3.1.0.27 bo linki wygasły ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @marekmilek odezwij się na PW, mam te pliki na dysku to wrzucę na jakiś serwer tymczasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prenrzyk Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Koledzy a jak sprawdzić wersje ? Mam r linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zubrek09 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Witam mógł by ktoś wrzucić aktualne linki do pobrania softu do radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) @zubrek09, za jakieś 2 godziny powinienem być w domu to wyślę Ci na priv. Chyba, że ktoś inny wcześniej wrzuci. Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Jottar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zubrek09 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 21 godzin temu, Jottar napisał: @zubrek09, za jakieś 2 godziny powinienem być w domu to wyślę Ci na priv. Chyba, że ktoś inny wcześniej wrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Z tego wynika, że już masz w radiu już wgraną tę wersję. Wejdź w menu radia i znajdź dokładnie jaką masz wersję oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi