mrarek Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 I jak tam Wasze wymienione tulejki? Bo mnie już to wkurza niesamowicie... Pan Mariusz ([email protected]) jeszcze wysyła? Teflon czy metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcom5 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Wystarczy kupić nowe tulejki na Allegro za parę zł i wymienić i po problemie ja tak zrobiłem. Nie trzeba ściągać całej tapicerki tylko ją od dołu odchylić a ogranicznik wyjdzie. Edytowane 4 Maja 2016 przez alcom5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 rozumiem, że teflonowe są na alle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 trafiłem przez przypadek http://allegro.pl/laguna-megane-scenic-iii-rolka-ogranicznik-i6148602091.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) 25zł :blink: :blink: :blink: za kawałek stali... jak by to był teflon to jeszcze jakoś bym zrozumiał. Drogo sobie liczą robociznę, no ale takie czasy. mrarek widzę twoje obszary zamieszkania... czyżby twoje... :ph34r: Edytowane 4 Maja 2016 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Widzialem te aukcje. Nie pasuje mi tylko, ze to jest w dziale skrzyn biegow :D Tak tak to moja wioska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Bardzo drogo. Za 80 kilka PLN można mieć nowy oryginalny ogranicznik z metalowymi tulejkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ...który wiele pozostawia do życzenia, jeśli chodzi o kulturę pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ostatnio na serwisie zgłaszałem, że ciężko chodzą drzwi po lewej stronie (przód i tył). Okazało się, że w 2013 fabrycznie były już montowane metalowe rolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ...który wiele pozostawia do życzenia, jeśli chodzi o kulturę pracy. a co z nimi nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Drzwi wydaja odgłosy jakby w jakimś starym golfie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcom5 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Tulejki do ograniczników drzwi Renault po 5,50 zł http://allegro.pl/tulejki-do-ogranicznikow-drzwi-renault-i6170409565.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Wygląda na to że ogranicznik to pieta achillesowa w Renault. Przerabiałem ten problem w Clio 2, Clio 3 (inna budowa w porównaniu do Clio 2 czy Megana 3). Po wymianie tulejek zaleca się ich przesmarowanie, czy lepiej żeby pracowały na sucho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jak metalowy to bym smarnął. Jak teflonowy to niekoniecznie ale też mu nie zaszkodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Metalowe nawet ASO smaruje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi