pawka_4 Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Ok, mój błąd. Nie wystarczyło zaznaczyć AAP w dev mode, ale też trzeba było ustawić w jednej aplikacji AAP jako PRESENT. I zadziałało. Niestety nie działa mi wyszukiwanie mikrofonem w mapach. Podaje adres i nic się nie dzieje. Co ciekawe, to nie problem z mikrofonem, bo "ok google" działa. Niestety, chyba tylko to. Ale ogólnie pozytywne wrażenia, mapy działają pięknie. Dziękuję za wsparcie panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 @mlodyrochu - poza ikoną na desce u nas nie zadziała - brak jednostki sterującej i czujników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiaszek Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 witam ponownie...po restarcie auta, czyli wymianie akumulatora(?) czy móglbym otrzymać info jak właczyć na wyświetlaczu predkościomierza ikonke "ECO" oraz info odtwarzanych utworów badz stacji radiowych ....dziekuje REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Eco: przycisnąć przycisk ECO. Info stacji: przycisk na kierownicy z kwadracikami (jest w grupie przycisków dla prawego kciuka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiaszek Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 tak ja rozumiem jak włącza się ten tryb jazdy. Chodzi mi o ikonkę "listek" na prędkościomierzu po lewej na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 (edytowane) Wybierasz to na kierownicy, jak dobrze pamiętam. Musisz chyba okienka kliknąć, wówczas powinien się pojawić listek eko. Albo w menu na ekranie eko jazdy klikasz podpowiedzi eko. Jakoś tak. Warto też zerknąć do instrukcji auta, tam jest napisane za co odpowiadają guziki na kierownicy. Edytowane 6 Grudnia 2021 przez LTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 "Listek", czyli ikonkę sygnalizującą styl jazdy (im więcej gazu dodamy, to "listki" opadają...), włączamy lub wyłączamy: na ekranie wybieramy -pojazd, potem-ustawienia użytkownika, przewijamy na ostatnią pozycję: "wskaźnik stylu jazy", dajemy ON, wtedy ikonka pojawi się po lewe; OFF-zniknie... .j 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiaszek Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 juz mam :P...cierpliwości i trochę grzebania w menu auta...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lufix Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Cześć, pytanie trochę z innej beczki ale myślę że Magicy z tego forum mi pomogą znajomy ma Espace sprzed lipca 2017 roku aktualnie wersja rlink 7.0.24.166 wer. startowa 5615 nie wie jaka była od nowości bo auto kupione używane , jaka jest szansa że uda się aktywować Carplay i co by trzeba zrobić ? Z góry dziękuję za odpowiedzi . Pozdrawiam a tak dla potomności bo mało kto wrzuca prtSc a po linkach ciężko się skacze daje zrzut do doświetlania zakrętów Cornering inhibition zmieniamy na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) 13 godzin temu, Lufix napisał: jaka jest szansa że uda się aktywować Carplay i co by trzeba zrobić ? Najpierw sprawdzić czy AA i Carplay jest aktywowane w R-Link, poprzez developer mode, albo ddt4all. https://www.gps-rlink.com/r-link-2/activate-android-auto-waze-apple-carplay-on-r-link-2/ Jeśli jest aktywowane i nadal nie działa, to na 99% są braki sprzętowe i trzeba wymienić moduł usb na wspierający CarPlay o numerze: 280236887R Np.:https://allegro.pl/oferta/renault-talisman-usb-czytnik-kart-280236887r-11274585890 13 godzin temu, Lufix napisał: nie wie jaka była od nowości bo auto kupione używane Wcześniej było 2.2 Edytowane 17 Grudnia 2021 przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lufix Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 9 godzin temu, sylwekdm napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt. 5.9 - Prezes dziękuję za szybką odpowiedź a po zmianie usb działa czy to jest tak pół na pół ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 9 godzin temu, Lufix napisał: pół na pół ? Tak na 99%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruspl Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Mam pytanie. Po wgraniu nawigacji Q2, nawigacja nie czyta dobrze znaków. Chodzi mi o strefę zamieszkania zamiast 50 60 albo 70. Można to jakoś naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczaa1 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 12.07.2021 o 10:43, luxor1289 napisał: Witam, mógłby ktoś wspomóc jakie wartości są w ustawieniach linii kamery dla Megane 4 Grandtour ? Na wcześniejszych stronach kilka osób pisało, że wrzucą screena ale już bez odpowiedzi. Ponawiam pytanie, ponieważ też zaktualizowałem z 2.2 do 3.3 i linie kamery cofania dziwnie się zachowują. (megane 4 grandtour 2016) Albo może jest ktoś z Warszawy albo okolicy kto mógłby pomóc (oczywiście nie za darmo)? Pozdrawiam, Edytowane 6 Stycznia 2022 przez kaczaa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Mam takie dane kamery, ale nie wiem czy moje. Najpierw zapisz swoje zanim coś zmienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi