jabrze Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Mi raczej na działalność gospodarczą i wykup. Warto się zainteresować, bo jeszcze długo może pofruwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) "Poflotowe", jeździło w kancelarii prawnej, później użytkowniczka wykupiła od firmy leasingowej na którą auto było zarejestrowane i jeździła kolejne 5 lat już jako auto w rodzinie bo dostała nowe. W zasadzie przez te 10 lat w jednych rękach. Ma pewne niedomagania, ale z tych co oglądałem to serio najładniej utrzymana. Dopatrzyłem jeszcze 3 stop, ale z tego co widzę to problem z uszczelką. Tyle że nowy kosztuje 300 zł. Zgłupieli. Edytowane 9 Lutego 2019 przez czachus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Tak myślałem, że po kobiecie po widoku pod maską. Masz wiele argumentów, żeby ściągać cenę, a on nie ma problemu z dpf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Bez dpf i chyba te 105 KM są bez koła dwumasowego. Jeszcze alufelgi z oponami na lato. Opony Bridgestone z 2016. Cena 18 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lantar8 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jak krajowy to bez zastanowienia brać. Te zagraniczne są tylko pod sprzedaż "odpicowane", a potem zaczną różne rzeczy wychodzić i dopiero mnóstwo pieniędzy włożysz. Meganki wymagają rozsądnego traktowania więc jak jest możliwość kupienia z polskiego salonu to jechać i kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Naiwne to trochę co piszesz. A to z polskiego salonu nie mogą być picowane ? Do tego ta wersja jest mega biedna. Ta plastikowa kierownica aż w ręce kłuje ;) klima manualna. No lekki niedostyt po wydaniu kupy kasy na samochód wyposażony jak Panda. Nawet regulacji wysokości fotela pasażera nie ma ;( a bez tego to lekki dramat - siedzisz jak na taborecie. Edytowane 10 Lutego 2019 przez Sarna1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jest wysokość regulacji fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Kierowcy na pewno ale czy pasażera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 2 godziny temu, Sarna1 napisał: Do tego ta wersja jest mega biedna. Ta plastikowa kierownica aż w ręce kłuje ;) klima manualna. Sam kupiłem scenika 3 w biedaedyszyn i nie narzekam. Ma klimę manualną, ręczny zwykły, szyby elektryczne tylko z przodu, koła 15". Do tego posiada tempomat oraz ogranicznik prędkości, radio z zestawem głośnomówiącym, wspomaganie ruszania pod górę, ESP, dołożone czujniki parkowania. Bez bajerów da się przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Według mnie jeśli mamy decydować czy wybrać wypasione auto w gorszym stanie czy gorzej wyposażone w lepszym to odpowiedź jest oczywista. Bajery nie jeżdżą. Oczywiście najlepiej mieć i jedno i drugie ale gdy z różnych przyczyn nie możemy to co zrobić, stan auta jest ważniejszy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Kupione. Zobczymy. Jest dołożona kamera cofania i porządny zestaw głośnomówiący. Muszę ogarnąć tą przepustnicę, tylny stop i jedno podświetlenie tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Gratuluję wyboru i życzę przyjemności z jazdy i użytkowania. Zachęcam Cię do założenia swojego tematu w dziale o samochodach użytkowników i tam będziemy mogli śledzić losy Twojego nowego nabytku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 2 godziny temu, czachus napisał: Muszę ogarnąć tą przepustnicę, tylny stop i jedno podświetlenie tablicy. To są drobiazgi. Gratulacje. Drobiazgi można doposażyć. Zależne jest to od wersi UCH, bo tam chyba są dwie. Życzę przyjemności z eksploatacji nowego auta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Dzięki Panowie. Stosowny post z prezentacją już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dnia 10.02.2019 o 12:46, czachus napisał: Muszę ogarnąć tą przepustnicę, tylny stop i jedno podświetlenie tablicy. Przepustnicę ogarnie Ci każdy mechanik, nie jest to dramat ten silnik zna każdy. Stop potraktuj silikonem nie kupuj nowej lampy, a podświetlenie tablicy to groszowe sprawy. Ja kupiłem bez, nawet nie wiedziałem, że nie świeci bo auto kupowałem w dzień i nawet do głowy mi nie przyszło, aż tak sprawdzać. Kilka zł na allegro i świeci, lepiej wymień filtry i olej na początek, a nie jakieś pierdółki PRIORYTETY szczególnie jak jeździła kobieta to mogła nie pamiętać o wymianach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi