jabrze Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 42 minuty temu, omega napisał: Uważaj na sterownik silnika, bo potrafi płatać figle. Jakbyś pisał pod adresem Opli to byłoby to prawdą. Dnia 21.10.2020 o 10:24, omega napisał: Ja nie spotkałem się jeszcze z dobrą nawigacją pokładową, a mam służbowo kontakt z osobami, które maja naprawdę "bryczki" Nikt nie jest zadowolony z ich nawigacji. To prawda - sam używam Android Auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 @omega sprowadziłem w życiu wiele aut z zachodu dla siebie i na handel i nie do końca się z To a zgodzę ale OK, niech będzie. Dla mnie taka biedna megane za 30 koła to strzał w kolano - za rok dwa będzie warta może 20 ;), ten diler (Polak ) musi być szczęśliwy że sprzedał Lanosa rocznik 2015 za tyle kasy....... a nowy właściciel marzy o czymś takim jak czujniki parkowania ....... przecież mamy XXI wiek Rozbraja mnie gadka o wysokich cenach aut na zachodzie - tą przykładową megane, sredniozarabiajacy Niemiec kupuje za 2,5 wypłaty :). To nie samochody są drogie tylko Polacy mało zarabiają względem zachodu. Tyle i aż tyle...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Od upominania jest administracja - proszę zgłaszać (raportować) takie posty, które to też już wyleciały w kosmos, jako nie na temat - Prezes Kolega @PeeKaa kupił stosunkowo młody samochód, z małym przebiegiem z wyposażeniem o którym wcześniej był informowany. Mieszka w Niemczech i tam pracuje więc pewnie też za dwie, trzy wypłaty kupił. Nie ma czego żałować a doposażyć może za grosze. Zwłaszcza jak wpadnie do Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Dlatego najlepiej zrobić sobie listę wyposażenia jakie wóz po prostu musi mieć I szukać tylko takich żeby później nie bawić się w „doposażenie” tym bardziej w nowym wozie. Samochodów jest Mnóstwo i na pewno trafimy używkę taką jak chcemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Też mam takie podejście, wiem co chcę mieć w wyposażeniu i z góry odrzucam oferty w których coś brak z mojej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeeKaa Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 13 godzin temu, aniewa napisał: Podaj VIN to będzie można sprawdzić z jakim wyposażeniem wyszedł z fabryki. Mlzna to jakos samemu w internecie sprawdzic..? Jest jakas strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 W tej chwili nie mam dostępu do komputera ale to było coś takiego.: carinfo. kiev.ua/cars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Jak mówisz że jednak są emblematy i napisy Limited to jakiś dramat wyposażenia jest. Z mojego L to masz tylko tempomat i ogranicznik. Edytowane 23 Października 2020 przez tomgrandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Prawdziwy LIMITED to wygląda tak jak ten. otomoto.pl/oferta/renault-megane-dealer-renault-karlik-1-5-dci-110km-limited-navi-fv23-salon-pl-ID6DooMU.html Policz ile trzeba dołożyć do tamtego, żeby wyszedł taki wypas. A po dzisiejszym kursie €uro, to ten z Niemiec wyjdzie gdzieś ~ 31 418 pln Edytowane 25 Października 2020 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Przykleili w komisie emblematy i listwy na progach z Limiteda i tyle. Za nawigację i joystick było wtedy 3000pln dopłaty więc podziękowałem i nie żałuje, telefon mi wystarcza do navii. Edytowane 25 Października 2020 przez tomgrandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi