Gość Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 49,90 € na 12 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Dnia 14.06.2020 o 10:59, Bartez81 napisał: Megane 16 rok wszystko chyba wygasło pytanie jak to uruchomić Tylko po co? Mam wykupione do 2022 i tak nie korzystam. Live Traffic działa tragicznie. Duże opóźnienia. Ostatnie mapę mam z 2018.12 choć w MyRenault po nieudanej aktualizacji widnieje 2019.06 i po wielu mailach do Renault - znają problem ale nie potrafią go naprawić. Lepiej zainstalować android auto - jeździć na mapach googla, albo coraz bardziej popularnym Waze - lub zrootować telefon i korzystać z ekranu R-Linka jak z telefonu i jeździć na czym się chce: https://megane.com.pl/topic/77339-rlink2-instalacja-ukrytych-aplikacji-dla-polski-poradnik-aktywacja-aa-na-wszystkich-r-linkach-poradnik/?do=findComment&comment=541514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ja bardzo polecam. W niedzielę znowu mnie nie zawiódł i pokazał korek na A1 szybciej niż Google maps co pozwoliło mi zjechać w Grudziądzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thenaturat2 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Mam u siebie wersje 7.0. Generalnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
italak Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Dnia 24.02.2020 o 10:34, Geble napisał: Czy ktoś zna jakiegoś magika specjalistę akrobatę, który ruszy Apple CarPlay? Mam obecnie 3.3.16.980. Zdążyłem się już dowiedzieć, że można Android Auto rozruszać, a co z ACP? Kaplica? Mi się udało odpalić AA i ACP w Scenic IV z 2016 z lekko starszą wersją softu Musisz to zrobić przez Developer Mode. Dwa kliknięcia, reset radia i po podłączeniu telefonu przez kabel działa. Sprawadzałem na iPhone oraz Androidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychu19891 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Ja odkąd nie mam połączenia z siecią to niedziela mi start-stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Może wystarczy podładować akumulator aby zaczął działać start/stop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevolent Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) A miał ktoś z Was może taki problem? Jest to aktualizacja 3.3.16.980-989 i nie mogę za chusteczkę tego odpalić... Edytowane 21 Marca 2021 przez Mevolent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Tak się zastanawiam przeglądając ten i inne wątki. Czy jest sens, albo jakie są benefity upgrade’u z wersji 2.2 do nowszych bez zmiany h/w? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 1 godzinę temu, Mevolent napisał: A miał ktoś z Was może taki problem? A jaką masz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevolent Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 3.3.16.986, tylko po co tam wyświetla się ta aktualizacja jak niedawno nie było żadnej nowej dostępnej jak sprawdzałem i nagle wyskoczyła ta? Szkoda, że tej wersji nie da się do v7 przez USB podnieść... Jakbym tylko znał sposób, to bym kombinował ale na forach francuskich ciężko mi coś znaleźć bez znajomości języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 5 godzin temu, Mevolent napisał: 3.3.16.986, To masz najwyższą i ostatnią. Tamtej nie zainstalujesz. 5 godzin temu, Mevolent napisał: tylko po co tam wyświetla się ta aktualizacja Spytaj: https://www.renault.pl/renault-connect/faq-r-link-2.html . Dla mnie błąd serwera. 5 godzin temu, Mevolent napisał: Jakbym tylko znał sposób, to bym kombinował Nie ma innego sposobu podnieść wersji 3.3.XXX na wyższą, niż wizyta w ASO. Jeśli masz jeszcze gwarancję można zgłosić problemy np. z bluetooth i powołać się na akcję serwisową Actis 53375 lub Actis 49605 https://www.gps-rlink.com/r-link-2/update-software/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevolent Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Muszę sprawdzić ten bluetooth na kilka sposobów bo jeżdżę po kabelku z AA, czasami muszę wyłączać i włączać r-linka bo sterowanie dźwięku blokuje się np. tylko na sterowaniu nawigacją, jest to wkurzające bo dzieje się bardzo często. Mogę na to się też powołać w sumie. Dzięki za podpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desan87 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) wersja 3.3.16.986 - mapy nie chcą się zauktualizować - wyskakuje "checksum error" praktycznie na samym początku. Ktoś wie, czy można to samemu rozwiązać, ktoś spotkał sie z tym "checksum error"? Mapy sciągnęte z rlink store, wrzucone na pendrive formatowny do FAT32. W tym samym dniu upgrade z x960 do x986 zrobiony, więc pendrive chyba ok... edit: Napiszę dla potomnych - "checksum" error - Customer Service Rlinka polecił zresetować system i pobrać wszystko jeszcze raz na inny pendrive. Pomogło przy trzecim pendrive. Edytowane 26 Czerwca 2021 przez Desan87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_d Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Witam. Orientujecie się kiedy można spodziewać się aktualizacji map w R-Link2? Mam wrażenie, że te aktualizacje jakby się zatrzymały, a po zakupie auta miały być na 3 lata za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi