cinas Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 :D Dodano: 24 wrz 2015 - 13:21 Sam opanujesz :D Zawsze można nawi w rozpędzie dołożyć Wyświetlacz nawi to z 100 - 150 zł , antena GPS 50 zł , daszek z 50 zł , wtedy stary wyświetlacz jako puszka bic co by nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 trzeba mu zaproponować, by się bliżej przeprowadził bo i ja mam grubsza sprawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 To może jakiś piknik z noclegiem :D w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulwawka Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Panowie, a w mojej megance z 2011 da się wymienic radyjko na to z USB i BT? i na jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 A jakie aktualnie masz ? Masz nawigację ? Ludzie piszczcie co macie w samochodzie nikt nie jest wróżką i nie wie co macie w samochodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulwawka Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 1.5 dci, 2011, fotka w załączeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Radio i wyświetlacz do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulwawka Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 na jaki model? ta opcja z Navi? nic więcej na allegro nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ale chcesz uzyskać USB to masz 2 opcje Kupić radio z BT bez usb i dołożyć cbox aby mieć USB Kupić radio z nowszego modelu z BT i USB ale wtedy instalacja w samochodzie do przeróbki inne złącza w radiu Tematy opisywane na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulwawka Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 wystarczy mi z BT jeśli ma strumieniowe przesyłanie muzyki, a ma? (słuchanie muzyki z komórki bezpośrednio poprzez radyjko), mam podłączony zestaw NOKII, ale nie obsługuje nic poza rozmowami... wydać na lepszy zestaw? czy lepiej wymienić radyjko? podpowiedzcie, zapracowany jestem i muszę sobie ułatwić długie przebywanie w aucie... no na rewolucje to chyba czasu braknie, chociaż widziałem, że na allegro to całe zestawy z bebechami sprzedają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Radio z BT ( wystające gałki ) Wyświetlacz Mikrofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulwawka Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 w okolicach Wa-wy jest ktoś skłonny zrobić to? no tak do 100km... mogę kupić nawet z bebechami Navi, jeśli się da zamontować i skonfigurować to i by wszystko działało jak należy, łącznie z pilotem przy kierownicy... mój mail [email protected] jakby co to dajcie znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Da się uruchomić bez problemu, do mnie masz dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulwawka Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 jest troszkę ofert sprzedaży wszystkiego w komplecie po szrotach, podpowiedzcie co za ile warto kupić, by nie przepłacić ;) ile za blaupunkta z BT w komplecie ze wszystkim, a ile dać za komplet z Navi? w obu przypadkach piszę tu o kompletach z wiązkami, mikrofonem, anteną gps z od navi słowem wszystko co trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lewel_ Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Panowie mam kueszczyn : Mam przedlifta (2011) z takim zestawem : Płaskie radio (bez gałek bez BT) + navi Jak każdy biedak marzę o USB :) a w przyszłości o BT. Uio mieszka tuż obok mnie, więc aktywację jakoś ogarnę. Chcę się tylko upewnić zanim coś kupię. Mianowicie: Wariant A: Kupuje radio z 2 pokrętłami i BT z przedlifotwej MIII. Do tego kupuję c-boxa + wiązkę c-boxa(oraz ewentualnie wiązkę z mikrofonem do BT) i można działać. Wariant B: Kupuję poliftowe radio z wbudowanym USB w panel razem z wtyczkami i kawałkiem wiązki za radiem (+ ewentualne wiązki do mikrofonu również z polifta) Z góry dziękuję za pomoc/wyprostowanie światopoglądu w wyższej kwestii. Regulamin forum jasno określa zasady dodawania zdjęć :!: - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi