spidart Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 cinas jakbyś mógł mi powiedzieć czy muszę przepiąć jakieś piny we wtyczce radia ? Podpinałem jakiś czas temu takie radio z auta z 2012 roku i nie zapaliło się na nim nic, o dziwo nawigacja sama się włączyła! Dlatego nie wiem czy np. może plusa trzeba gdzie indziej w tym radiu podpiąć ? Kwestie związane z ogarnięciem tematu przez ddt4all już znalazłem - na czeskim forum! Co do interfejsu również - po prostu zamawiam inny, w którym przepnę piny pod CAN2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Kabelkologia jest identyczna , tylko konfiguracja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidart Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 cinas dzięki za porady! Ogarnąłem temat i banan nie schodzi z twarzy, bo nie spodziewałem się jak wiele dźwięków i dobroci blokował i kaszanił ten radiosat Classic 01. Tego się nie da opisać, na dodatek działa BT i mogę sobie z telefonu puszczać radio internetowe lub mp3. Jakoś udało się przerobić elm327 wifi, ogarnąć temat przez ddt4all - bez problemów. Super! Czy warto było? 100x TAK. Dzięki, dzięki, dzięki raz jeszcze. Pozdrawiam i uciekam na swoje forum podzielić dobrymi wieściami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 6 godzin temu, spidart napisał: Pozdrawiam i uciekam na swoje forum podzielić dobrymi wieściami ? To nie zapomnij o krzynce piwa do kolegi cinas za pomoc, jak już wynosisz tą wiedzę na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidart Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Oj chyba na tyle prawdziwych porad i wskazówek jakich udzielił kolega cinas tu na Waszym forum, skrzynka piwa to ciut za mało. Proponuje megane kombi z załadowanym do pełna bagażnikiem skrzynkami z piwem ? Oczywiście bezalkoholowym. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Proszę bez przesady Jak mogę i mam czas to pomogę i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 10 godzin temu, cinas napisał: Jak mogę i mam czas to pomogę i tyle I za to WIELKIE PODZIĘKOWANIA Tobie się należą. Dobrze, że jesteś i oganiasz radyjka w "naszych" wozidełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Witam. Chciałbym zamontować radio poliftowe z USB 281157081R . Czy da radę na początek zamontować samo radio z przejściówką aby sprawdzić czy jest sprawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Szklana kula wysiadała ! Rozumiem iż mamy się domyślić co masz aktualnie w samochodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Przepraszam. Płaskie radio i wyświetlacz segmentowy. Biorę jeszcze pod uwagę radio przedlift z gałkami. Wg moich obserwacji występują pod czterema numerami: 281159389R Blaupunkt 281155040R Bosch 281157550R Bosch 281159243R Blaupunkt z dwoma wyjściami anteny Przekopałem całe 34 strony tematu. Znalazłem informację, że są różne radia. Np. różnią się mocą. Czy masz wiedzę, które są lepsze, a które gorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Wyświetlacz do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Masz przejściówkę na stanie do USB? Co za złącze trzeba mieć aby wysterować radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Do radia , tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Czy jest problem z załatwieniem kodu do radia że zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Żaden problem. Kod 5514. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi