misiek_16o Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Właśnie nie ma nic przy radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 To nie ma instalacji do mikrofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_16o Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dla mnie to jest dziwne że na górze wyjście jest A przy radiu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Cinas powiedz czym się różnią te radia: Do tego pierwszego można dołożyć USB z cinch na dole przy lewarku. Tylko tym się różni że ma wbudowane a drugie nie? I przede wszystkim czy do klasycznego wyświetlacza tego bez guzików oba radia beda prawidłowo działały po założeniu adaptera? Edytowane 22 Października 2019 przez Lukrasi Dopisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Jedno do nawigacji R-Likn drugie TomTom lub bez nawigacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Dzięki. A powiedz jest sens bawić się w r-linka czy leszy tom tom zwykły. Live odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Na to należy sobie samemu odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Oki. Mamy gdzieś porównanie sprzętów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco011 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Witam czy jest mi ktoś w stanie pomóc z tu obecnych grupowiczow w zgraniu mapek do carmi tomtom 2010 na kartę (oczywiście coś z internetu typu chomikuj i po kierowanie jak wszystko dobrze połączyć) był bym wdzięczny za Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_123 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Witam wszystkich. Ja również jestem po montażu nawigacji w moim Megane III. Dziękuje kolegom za udostępnienie schematów. Wszystko poszło sprawnie jednak muszę wpisać kod do radia. I tu moja prośba do kolegi Cinas, czy na podstawie naklejki z radia podasz mi jaki kod powinienem wpisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Przepraszam, że podam za kolegę Cinas, kod do tego radia to 1976. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 He he byłeś szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_123 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Dzięki Panowie, szybko działa te forum pozdrawiam w takim razie mam jeszcze pytanie odnośnie map, posiadam oryginalną kartę z mapami Irlandii i Wielkiej Brytanii, czy mogę na tą kartę wrzucić mapy Polski, ewentualnie Europy? Czy lepiej kupić nową kartę? I czy jest jakaś specjalna procedura takiej aktualizacji? Czy takie mapy będą OK? https://allegro.pl/oferta/karta-mapa-renault-carminat-tomtom-10-15-2019-8193929265 Edytowane 28 Października 2019 przez tomek_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Mapę Polski możesz wrzucić na obecną kartę. W menu nawigacji wybierasz z której mapy chcesz korzystać. Mapy możesz kupić taniej przez stronę TOMTOM, pewnie jeszcze działają kody rabatowe LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Zakup najnowszej mapy Polski na stronie Tomtoma z kodem XMASallOBSall1812 kosztuje 125,96 zł a z czterema aktualizacjami to wydatek 139,96 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi