onomatopeja Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Ja jadę właśnie odebrać swoje dyszki. Zamówiłem w czwartek dziś przyszły (mogłem mieć na piątek expresem ale powiedziałem, że mi się nie śpieszy), jutro z rańca zakładam i reguluję. Edytowane 2 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Przydałoby się coś takiego do tylnego spryskiwacza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Cena w MotoDynamic 28PLN/szt. Numer 289309708R. Pytanie tylko, czy listem wyślą za np. 4PLN. Pytałem także o cenę w Cardona. Ale tu cena zaporowa: 45PLN/szt i podobny czas oczekiwania. dzwoniłem na początku tygodnia, na razie u nich brak, mają być pod koniec lutego. A zamówiłeś? Jak ktoś ma już te dysze to niech wrzuci nawet krótki filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Mam krótki film nagrany w garażu - niestety na codzień do pracy nie jeżdżę samochodem więc filmowane po ciemku i mało widać. W sobotę może nagram coś lepszego Dodano: 04 lut 2017 - 11:36 Nagrałem lepszy filmik z działania spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1e Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Mi w ASO Rybnik powiedzieli że nie mają tych dysz dostępnych. Ciekawa sprawa bo fajnie się to spisuje. Muszę gdzieś indziej szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 @f1e, olali Cię po prostu, bo skoro u Pietrzaka w Katowicach mogą sprowadzić to pewnie w ASO Rybnik też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Nieźle działają. Może trochę za wysoko bo dół jest "trochę suchy" - fajnie, że wrzuciłeś bo widziałem inne spryskiwacze i działały słabo. Kupowałeś w ASO po nr części czy z moto-dynamic a może z innego sklepu itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Z ASO po numerze części. U Zdunka zapłaciłem za oba nie całe 62 zł. Dodano: 04 lut 2017 - 17:07 Z tą regulacją to specjalnie tak zrobiłem w czasie jazdy sika niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoAh Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam. Zastanawiał się ktoś może, aby przenieść spryskiwacze na podszybie? Wydaje mi się, że nie takie to głupie by było. Czekam na cieplejsze dni i coś będę skrobał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Po paru dniach testów stwierdzam, że do 80 km/h dają radę ale powyżej już sikają dość nisko, żeby przy 120 lecieć tylko na dół szyby. Wiadomo jednak że z predkościami 120 nie poruszamy się zbyt czesto w tym kraju (przynajmniej ja) więc mi odpowiada. Nagram wam filmik jak to wygląda w Sceniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coupe2009 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Panowie jakby co to tutaj jest bliźniaczy temat: Mój odnośnik Dzisiaj zamówiłem dysze dla siebie. Oryginalne sikacze to jakaś kpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 w reanult w Kielcach nie było. Ale zadzwoniłem i zamówiłem - bez problemu, będą na za dwa dni. Chyba 34 zł brutto za sztukę wyjdzie. Również po numerze części 289309708R Więc jeśli będą ok to wrzucę film i jak ktoś będzie chciał to mu zamówię i wyślę - koszt wysyłki i części tylko :) W piątek mam mieć, w sobotę montaż. Ciekawe tylko jak wyciągnąć stare - ze względu na te haczyki które wchodzą w maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Wychodzą bezproblemowo. Gorzej ze zdjęciem wężyka tam trzeba się trochę nagimnastykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoAh Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam. Dostałem odpowiedź z Moto-Dynamic Mój odnośnik , że w przyszłym tygodniu dostawa mgiełek cena fajna więc spróbować warto. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Musimy ich tylko pomęczyć o tanią przesyłkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi