makgajwer Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jak to jest z tą funkcją TOM TOM LIFE Opcja przydatna jak ktoś dużo jeździ. W ubiegłym roku miałem jeszcze aktywną usługę i jak byłem na Słowacji 2 razy uniknąłem sporych utrudnień w tym zamkniętej drogi dzięki live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) wydaje się, jakoby TT LIVE pobierał dziś nowa mapę. ostatnią wersję miałem 970, tutaj pisze, że jest już 975 https://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/7902 Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jest nowa mapa 975, właśnie dzisiaj ją wrzuciłem do samochodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikchybie Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Witam. Mam pytanie, mianowicie kupiłem megane 2009r z navi. Mam polskie menu ale mapy są tylko Francji. Gdzie kupić mapy albo pobrać jeśli idzie? Edytowane 3 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Kupić w sklepie TomTom lub poszukać w internecie "TomTom Carminat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankuba Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zakup natomiast najlepiej dokonywać przez internet albowiem program TTHome nie zawsze pokazuje poprawne ceny. A ja mam pytanie jak potem instalujesz kupione mapy? Ja mam taki problem, że jak włożę kartę do kompa to TTHome jej nie rozpoznaje - karta pokazuje, że jest pełna, ale folder jest pusty, nie widać żadnych plików. Znalazłem na helpie TTHome że czasem z Carminatem tak się zdarza że karta nie jest rozpoznawana. Help z TTHome mówi - jak nie działa Ci Navi Carminat Live to usuń plik, albo dodaj folder... a ja k... żadnych plików ani folderów na karcie nie widzę, a jest pełna. Nie chcę formatować, żeby sobie czegoś nie zepsuć, bo w samochodzie działa normalnie i Rlink komputerowy też nie widzi problemów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ale ty masz R-Link czy Carminat Live ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankuba Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Mam R-linka, ale gdzieś czytałem coś czytałem, że aktualnie można wszystkie mapy aktualizować przez TTHome, wydaje mi się że nawet gdzieś na swoich stronach samo Renault się tym chwaliło. :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Raczej R-Link nie pójdzie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Na stronie Tom Tom wybierasz jaki masz sprzęt , potem dopiero możesz wybrać opcje aktualizacji. Załóż sobie tam konto i przejrzyj te możliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avior Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witam. Aktualnie na stronie TomTom-a są promocje na wszystkie mapy z roczną 4-krotną aktualizacją. Dodatkowo z kodem, za mapę całej Europy z rocznymi aktualizacjami, zapłaciłem 87,48 zł, więc całkiem spoko. Wcześniej posiadałem mapę Europy wschodniej, która spokojnie mieściła się na mojej karcie 2 GB. Ta obecna mapa to ponad 3 GB, nie chcę wgrywać fragmentów, doradźcie proszę jaką kartę kupić, aby współgrała bez problemów z Carminat TomTom Live (wg producenta pasują tylko karty SD o wielkości do 4GB, a to jest za mało na zakupioną mapę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 8 też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Mam 8 GB i hula. Ale te aktualizacje to porazka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dodatkowo z kodem, za mapę całej Europy z rocznymi aktualizacjami, zapłaciłem 87,48 zł, więc całkiem spoko. A jakie teraz kody obowiązują na TOM TOMie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avior Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Ja użyłem znalezionego w necie "Welcome15_pl", obniżający wartość zamówienia o 50 zł! Dodam, że to mój pierwszy zakup na TomTomie. A te karty 8 GB, to macie SD czy SDHC, jakich klas i jakich firm? Edytowane 11 Października 2016 przez avior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi