toudi777 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Ja tak właśnie trafiłem. Brakowało tylko jednego dnia a live by mi przepadł bezpowrotnie. Szkoda tylko że TT nie chce udostępniać żadnych kodów promocyjnych tak jak jest w innych krajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 O jakich kodach promocyjnych z innych krajów piszesz? Gdzie je można znaleźć? Z tym nie ma problemu, zawsze można na swoim koncie zmienić kraj, lub założyć nowe konto i zakupu dokonać w Euro lub innej walucie jeśli jest to opłacalne. Tak na marginesie, z tego co wiem to kody TomTom są na całą Europe jak nie świat i powinny działać niezaleznie od kraju, przecież Live jest usługą międzynarodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi777 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Znajomy ma zarejestrowane w Niemczech i kody promocyjne przychodzą mu na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 XMASallOBSall1812 - 30% na aktualuzację mapy Europy + 4 aktualizacje. Kod ważny chyba tylko do dziś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koveras Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Czyli wychodzi drożej niż w czarny piątek na mapy świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Działa też na live 1 rok na 140zł , kupiłbym ale nie wiem czy Live u mnie jeszcze aktywny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Dzięki za cynka. Kupiłem LIVE na 1 rok. U mnie wyszło trochę mniej, Przypomnę, jak robicie zakupy róbcie na firmę i wtedy nie liczy VAT. Wpiszcie dane firmy znalezionej w necie i zawsze parę PLN do przodu. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Woytus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 I jak to dalej wygląda - oni (TomTom) wystawiają fakturę do nich i tam wysyłają? A jak firma to otrzyma to stwierdzi, że nic nie kupowała i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 i trafią do tego kto płacił i będzie musiał zapłacić VAT + kara kombinować za 10 euro - i co ci francuzi mają myśleć o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zdaje się, że faktury wysyłają tylko na podany adres email. Przynajmniej do mnie przychodzi faktura na mój adres email a nie na domowy mimo, że podczas rejestracji podałem swój adres zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 jeżeli zgodzisz się na e-fakturę jako jedyny dowód zakupu to tak może być. " Ale są takie narzędzia jak krzyżowe sprawdzanie FV, taki wałek jak kolega wyżej opisuje jest bardzo prosty do wykrycia, tym bardziej że płacił pewnie kartą kredytową lub przelewem i zapewniam że nie opłaca się go powielać a już tym bardziej chwalić na publicznym forum <winner> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) 59 minut temu, Woytus napisał: Przypomnę, jak robicie zakupy róbcie na firmę i wtedy nie liczy VAT. Wpiszcie dane firmy znalezionej w necie i zawsze parę PLN do przodu. Aż mi się wierzyć nie chce w to co przeczytałem... Brak słów na taką głupotę. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 FV przychodzi do mnie na maila. Kupuje juz tak od kilku lat i jest spokój. TomTom jest zarejestrowany poza granicą PL i sprawdzanie krzyżowe FV międzynarodowe nie istnieje. Niby co mają mi zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Weź się nie pogrążaj. Pal licho czy Ci się ktoś do d... dobierze czy nie. Choć fajnie by było to byś może przestał wpadać na takie głupie pomysły. Najgorsze, że możesz narobić komuś innemu problemów., nerwów. Inne rzeczy też kupujesz w ten sposób z zagranicy żeby płacić mniej o VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Proszę trzymać się głównego tematu dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi