lubowitz78 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) Witam serdecznie. Posiadam Renault Megane IV GT 205 EDC. produkcja 15 wrzesień 2016 rok. Mam pytanie-czy jest dostępna nowsza wersja oprogramowania R-lInk niż ta podana na zdjęciu w linku poniżej??? Jeśli tak to gdzie ją mogę znaleźć?? Pozdrawiam. https://zapodaj.net/a42d4715a8487.jpg.html Kumpel też ma taką Megankę jak ja tylko nie spytałem,jaką wersję oprogramowania R-linka posiada i zauważyłem,że przy wyborze każdego z trybów pracy Multi-Sense(Sport,Neutral,Perso,Comfort) pojawiają mu się graficzne informacje na desce rozdzielczej np w postaci chwilowego spalania czy też działania systemu 4 Control. Nikt nic nie wie??? Skoro tak to pojadę po prostu do serwisu i po temacie.Szczerze.....na forum Renault Laguna lepiej i sprawniej to wszystko działało-wiele ludzi w wielu sprawach mi bardzo pomogło. I nie tylko mnie-tutaj widzę,że marnie jak dla mnie to wygląda. Może tylko mam takie wrażenie.........oby tak nie było. Pozdrawiam. Edytowane 14 Października 2018 przez lubowitz78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Dnia 14.10.2018 o 18:33, lubowitz78 napisał: czy jest dostępna nowsza wersja oprogramowania R-lInk niż ta podana na zdjęciu w linku poniżej??? Tutaj sprawdź Przy okazji u mnie właśnie idzie update map V2017.12 Mamy koniec 2018, a oni 2017 dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Dzięki.Tutaj już sprawdzałem i pokazuje że nie ma dla mnie ,co jest nieprawdą,bo wyszło już kilka nowszych aktualizacji. Jutro jadę na serwis i mają mi wgrać najnowszy soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 34 minuty temu, Andon napisał: Tutaj sprawdź Przy okazji u mnie właśnie idzie update map V2017.12 Mamy koniec 2018, a oni 2017 dają Skąd masz nowe mapy ? 2017.12??? też chce. 2017.12 to podobno nie jest oznaczenie daty, chociaż tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Oo, dzięki za info. Też mam już 2017.12 dostępne Rlink 3 7". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 2017.12 - oznaczenie kodowe producenta map nie jest związane z datą. Nieszczęśliwy zbieg okoliczności... Mapy do małych ekranów wyszły wczoraj, mapy do 9 calowych ekranów będą dostępne w ciągu kilku dni. Aplikacja MyRouts prace zostały wstrzymane. Będzie nowa aplikacja o większej funkcjonalności. Kiedy? Tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolesio Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Czyżby Renault zaczeło szybciej sie ogarniać z aktualizacjami dla użytkowników Czy przycisneli tom tom i mapy wreszcie bedą czesciej aktualizowane.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksp Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Cześć, LTar skąd masz info że mapy do 9 będą za kilka dni?? To sprawdzone info?? Fajnie by było bo w mapie nie ma wielu ulic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Dzwoniłem do działu multimediów. Pan powiedział że wczoraj dostali na zebraniu informację że do 7 wyszły wczoraj a do 9 będą w ciągu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael156 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 @lubowitz78 Nie ma niestety nowszej wersji R-linka od te którą masz. A z 2.2.xxx nie przejdziesz na 3.3.xxx lub 7.7.xxx bo to nie sprawa oprogramowania a sprzętu w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Rozumiem i jestem Ci bardzo wdzięczny za informację Pozdrawiam Aaaa -jeszcze jedno. Ostatnio poznikało mi parę rzeczy-tzn np wizualizacje na zegarach w zależności od wybranego typu Multi Sense-tj np wizualizacja spalania,działania układu 4 control,stacji radiowej itp itd. Serwisant wczoraj mi powiedział ,że coś się wykasowało w R-Linku-nie pamiętam co i musi to ogarnąć na spokojnie. Ciekawe co było powodem,że coś się usunęło lub też wykasowało-użył konkretnego określenia co to takiego,lecz nie zapamiętałem :P Edytowane 18 Października 2018 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael156 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 No to bardzo dziwny przypadek.. jeśli nie "kopałeś" przy r-link na własną rękę przez obd lub tryb developera to raczej nie miało prawa się nic skasować.. Ale to Renault, także trzeba wziąć poprawkę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Nie nic nie kopałem ani przez obd ani tryb developera. Ale.....ostatnio przez przypadek wyciągnąłem bezpiecznik od sterowania R-Linkiem i podświetlaniem zegarów(zamiast bezpiecznika oświetlenia kabiny). Więc może stąd to skasowanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Dnia 16.10.2018 o 14:56, LTar napisał: Skąd masz nowe mapy ? 2017.12??? też chce. 2017.12 to podobno nie jest oznaczenie daty, chociaż tak wygląda Zalogowałem się do MyRenault przeszedłem do R-Link Store i pokazały mi się 3 aktualizacje. Klikam szczegóły, a tam jedna aktualizacja mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Dostęp do R-LINK Store jest chwilowo niemożliwy. Przepraszamy za niedogodności. Edytowane 18 Października 2018 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi