LTar Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Na Mokke czekałem prawie 3 miesiące. Na reno około miesiąca a stało w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamberek Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 21 godzin temu, LTar napisał: eee spokojnie. To odbiór masz do 11 stycznia Tak wszystko rozumiem. Jest tylko jedno ale... Jestem kierowcą i muszę czas planować ze znacznym wyprzedzeniem, handlowiec naopowiadał że auto będzie do odbioru przed świętami, w związku z tym w tym tygodniu nie wyjechałem w trasę i jestem w plecy sporo kasy, ot taka niekompetencja pana sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 e tam. Handlowiec naopowiadał. Handlowiec to sobie może. Jaki ma wpływ na termin? Termin to jest ten na zamówieniu. Niepotrzebnie się tym sugerowałeś. Jednak trzeba było działać z autami na zakładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamberek Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Podobno dziś wjechał na skład celny, w przyszły czwartek mam odebrać dokumenty do rejestracji żeby 28 uruchomić przedłużoną gwarancję w cenie która obowiązuje do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa85 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Z rzeczy jakie mnie denerwują w Megane (nie wiem czy inne modele też tak mają), to to, że jednym guzikiem mogę włączyć tryb ECO, ale żeby go wyłączyć muszę się przekopywać przez multisense. Jakby nie można było zrobić działania tego przycisku na zasadzie włącz/wyłącz, tak jak działa przycisk start/stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jest przełącznik multisens. Nigdy nie uzywałem tego przycisku eco i tam wolałbym żeby był inny guzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa85 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 32 minuty temu, Pitrek napisał: W MIV przycisk Eco jest na wierzchu obok SS i można swobodnie przełączać. Ale ja nie mam panelu LCD Przy czarno-białym wyświetlaczu przycisk ten ma funkcję włącz/wyłącz, ale w opcji z R-linkiem żeby wyjść z ECO trzeba się przekopać przez system do innych trybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 tak, ale wystarczy kliknąć guzik multisense obok ręcznego i już Ci się zmieniają tryby jazdy na predefiniowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 @LTar taki przycisk jest tylko z ręcznym elektronicznym. Ale jak włączysz przycisk ECO to wyświetla całego multisense i tam wystarczy kliknąć w co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociamberek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Jutro odbieramy, wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insaimz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Dnia 21.12.2018 o 13:59, rafa85 napisał: Z rzeczy jakie mnie denerwują w Megane (nie wiem czy inne modele też tak mają), to to, że jednym guzikiem mogę włączyć tryb ECO, ale żeby go wyłączyć muszę się przekopywać przez multisense. Jakby nie można było zrobić działania tego przycisku na zasadzie włącz/wyłącz, tak jak działa przycisk start/stop. Wciśnij tryb ECO i otwiera się menu z trybami, wybierasz, co chcesz. Nie trzeba się wówczas przekopywać. Dwa kliknięcia, pierwsze w przycisk ECO pod ekranem, drugie w tryb, który chcesz włączyć, ekran po chwili wróci do pierwotnego bez dotykania znaczka HOME. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez insaimz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa85 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dzięki, do tej pory zastanawiam się dlaczego sam na to nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Ja mam na głównym ekranie wyciągnięty widget multisense. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 w życiu nie, auto niespasowane (dacia wygląda zrobiona jest w rumunii 100X - wiem bo mam), z dziwnymi dźwiekami sprzęgła i tapicerki... lapiej delikatniejszy niż w zabawce synka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Niestety klasa C ma to do siebie, że plastiki są słabej jakości. Teraz miałem auto zastępcze na 2 dni w wersji limited i jest różnica między intens. Zupełnie inna skóra kierownicy, do tego tunel środkowy (ten z tradycyjnym ręcznym) też jest słabej jakości, materiał na fotelach czy boczkach drzwi również. Dopiero od wersji Intens widać, że ten samochód mocno zyskuje. A do tego miałem wersje z silnikiem 1.6 SCE. Ten silnik naprawdę nie daje komfortu, a przy prędkościach od 90 km na godzinę jest głośno. Astra też jest mocno plastikowa. Zastanawiam się które z auto tego segmentu ma lepsze plastiki w środku? Pewnie tylko Golf, może peugot 308? Edytowane 4 Stycznia 2019 przez LTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi