Papf Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Megane IV też ma tzw bagnet więc taki sam adapter potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emmo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Czy u Was w zaznaczonym miejscu też jest ramię wygięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 A pióro stoi prostopadle do powierzchni szyby? Co do wygięcia, nie wiem, ale wygląda dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) @emmo nie wiem czy zaszły jakieś zmiany względem Ph1, ale jeśli nie to sprawdzę jutro Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Papf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emmo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Właśnie chyba wygląda jakby było bardziej pochylone do góry (jutro jeszcze sie przyjrzę). Prawe ramię chyba też podobnie mam podgięte (może trochę mniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dnia 7.01.2019 o 08:19, emmo napisał: Doginałem ramię ale to nic nie daje. A to nie są efekty tego doginania. Jutro jak będę odśnieżał żonie i nie zapomnę to cyknę fotki u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emmo Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 @pbet to nie jest efekt doginania. Bo to wygląda jakby to ramię było skręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zbieram sięwłaśnie żeby odśnieżyć Megi więc cyknę jakąś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 ej, nie żartujcie, że kupujecie wycieraczki za 80 zł i do tego jeszcze dokupujecie uchwyty. W pierwszych lepszych wycieraczkach z obi czy mrówki są takie i pasują. Jak jest różnica między wycieraczkami za 80 zł a za 30-40 ? I tak jak przymarzną czy przejadą w zimę po szybie oszronionej - każda będzie działać tak samo. A bosh w wycieraczkach to najgorsza firma jak może być. Nie widzę sensu rozwodzenia się nad tym na 20 kilka stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 45 minut temu, dreq02 napisał: Nie widzę sensu rozwodzenia się nad tym na 20 kilka stron. A my widzimy sens. Ilu użytkowników, tyle opinii i doświadczeń którymi warto się wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Tu się muszę zgodzić z kolegą @dreq02 i muszę zrewidować swoją opinię o wycieraczkach VALEO. Miały być super dobre i super wytrzymałe, ale są niewiele lepsze niż najtańsze z internetu. Początkowo byłem zachwycony, bo zbierały świetnie na całej długości, ale przyszła jesień, zima i już kolorowo nie ma. Wycieraczki nie chcą zbierać dobrze, a i zostawiają już kreski wody na szybie, więc wychodzi na to, że nie warto wydawać 100zł za komplet, tylko max 50, żeby wystarczyły na pół roku i wymienić na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 U mnie to samo Wymieniłem zwykłe wycieraczki na oryginalne Renault i nie ma żadnej różnicy. Tak samo się zużywają i tak samo pracują. Kolejne będą najtańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 4 godziny temu, dreq02 napisał: ej, nie żartujcie, że kupujecie wycieraczki za 80 zł i do tego jeszcze dokupujecie uchwyty Chyba coś źle doczytałeś. Komplet kosztuje 59 zł i zawiera już adaptery. 4 godziny temu, dreq02 napisał: A bosh w wycieraczkach to najgorsza firma jak może być. Właśnie dzisiaj kupiłem sobie AeroTwin do służbowego auta. Mówię "potestuję" i od razu wycieraczka od kierowcy maże delikatnie na wysokości mocowania. Byłem w sklepie z natychmiastową reklamacją ale chcieli bym oddał i wyślą na reklamację. Jest rok gwarancji więc pojeżdżę kilka miesięcy i wtedy zareklamuję. 3 godziny temu, Silverek napisał: A my widzimy sens. Ilu użytkowników, tyle opinii i doświadczeń którymi warto się wymieniać. Potwierdzam. 2 godziny temu, maciejmacku napisał: Wymieniłem zwykłe wycieraczki na oryginalne Renault i nie ma żadnej różnicy A jaka ma być? Poszukujemy wycieraczek, które będą optymalne tzn. ciche, dobrze zbierające, w miarę wytrzymałe i nie za drogie. 2 godziny temu, maciejmacku napisał: Kolejne będą najtańsze. Najtańsze będą przegubowe z marketu, takie kupisz? @emmo zdjęcia dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 widzę, że fala hejtu leci spox. Tylko chodzi o to, że zima i szron na szybie niszczą wycieraczki bardzo szybko. Nie ważne jakie mamy. Ewentualnie można pomyśleć o tzw nie widzialnej wycieraczce ale czy to teraz coś da to wątpię. Kolega ma i całkiem sprawnie to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emmo Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 @pbetwydaje mi się, że Twoja na wygiecie w druga stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi