darek_fsw Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Wymieniony olej w silniku i filtr oleju oraz olej w skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofless Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 "Wyprane" biało czarne skóry, efekt - zniewalający. Myślałem, że w aucie mam czysto, lecz to co po kupieniu profesjonalnych rzeczy do czyszczenia skóry zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Tutaj skóry już po wyczyszczeniu <3 af01f3465b994baeb08012136d0902c4.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Co zrobiłem? Kupiłem! Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez KDKJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Roofless napisał: Myśle ze domestosem efekt byłby jeszcze bardziej olsniewający a tak na poważnie to jakim srodkiem czysciles? bo pewnie też masz ekoskóre chyba jak we wszytkich megankach3 ? to środki oparte na tluszczu do naturalnych skór odpadaja... REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofless Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @Quentin88 Środek z RRCUSTOMS do skór. O dziwo działa i to jak widać bardzo dobrze potem nałożona została także odżywka. Jutro mogę Ci zdjęcia podesłać tych srodkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Nie dzisiaj ale w czwartek został wymieniony olej , filtry . Natomiast już 2 tygodnie temu koła na zimowe z racji wyjazdu za morze na północ ale jak się okazało temperatury i tam były jeszcze o dziwo sporo na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Wymieniony zwijacz z powodu zerwanej taśmy. Przy okazji dodatkowo wymienione: kierownica (na skórzaną) z przyciskami tempomatu i poduszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Ja w weekend założyłem w końcu zimówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emanuelkot Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 A dzisiaj sobie wysprzątałem i wymyłem karoserie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Może nie dziś ale w ostatnim czasie. - wymiana oleju (Elf SXR 5w40), filtra oleju, filtra powietrza - wymiana wycieraczek przednich Heyner Hybrid - wymiana wycieraczki tylnej Valeo C36 - wymiana żarówek świateł mijania Tungsram Megalight Ultra +130% - wymiana rozrządu i paska akcesoriów oraz uszczelki elektrozaworu KZFR Płyn chłodniczy Total Glacelf Auto Supra Pasek wielorowkowy CONTI 6pk1200 KZFR Zestaw rozrządu CONTI CT1179K4 ELRING 659.160 simering wałka rozrządu ELRING 584.880 uszczelniacz wałka rozrządu ELRING 431.420 simering wału korbowego Hepu P842 pompa wody Edytowane 11 Lutego 2020 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Nowe felgi 18, nowe czujniki, nowe opony. Wszystko doczekało się założenia. Micha się cieszy A wyszło tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ostatnio serwis przedniego zawieszenia, czyli nowe oba wahacze, końcówka drążka. Megana dostała też nowe oponki Goodyear Efficientgrip Performance 2, dzięki którym ma też mniej palić :P W planach miało też być malowanie felg, ale z racji braku zastępczego zestawu kół, to musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karewer Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Wymiana tarcz i klocków przód i tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Wpadło wczoraj wygłuszenie maski i wszystkich drzwi matą bitumiczną i pianką. Teraz audio gra lepiej i w aucie jakby ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek9 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Wymieniłem świeczki na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi