aniewa Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 25 minut temu, kultom napisał: raz nawet "bateria rozladowana" Przy połączeniu telefonu przez BT radio sprawdza stan baterii telefonu. Przy stanie baterii niższym niż 30 % okresowo wyświetla taki komunikat. Moje radio też ma problem z odczytywaniem płyty, czasem przyjmie ale częściej wyrzuca. Muzykę można odtwarzać z telefonu przez BT ale wówczas nie pokazuje tytułów utworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kultom Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Dzięki,na to nie wpadłem, bateria rzeczywiście była słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Masz uszkodzony czytnik CD w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 7 godzin temu, kultom napisał: Witam, tak jak Lukrasi wymieniłem czarne bez bt na srebrne z bt. Albo mi się wydaje, albo dźwięk radia ciut gorszy. Łączy się z telefonem bez problemu, Spotify na wyświetlaczu nie widać ale gra. Problem stanowi cd, nic nie przyjmuje. Próbowałam mp3 jak i oryginalne audio, chwilę mieli i wypluwa, czasami potem nie chce przyjąć następnej płyty. Wyrzuca błąd cd, raz nawet "bateria rozladowana", tego to już w ogóle nie pojmuję. Czy ja coś nawywijałem, czy radio jest do bani? Wiesz co ja się trochę pogodziłem z tym radiem na bluetooth że nie jest to tak jak powinno być. W poprzedniej Megane miałem to samo radio ale jakby nowsze bo miało z tyłu wyjście na antenę gps. Wadą była taka że nie szło zegara ustawić bo brał to z gps. A zaletą: bluetooth działało aż miło. Rozwiązania są dwa: kupić radio żeby z tyłu miało wyjście na Gps i na FM czyli 2 anteny i GPS kupić z wtyczką fakra żeby tylko pobierało dane do godziny. A drugie rozwiązanie odłożyć kasę i kupić Androida.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Nie ma radia z wejście na GPS , miałeś radio Bose lub 3d sound by arkamys one mają wejścia na 2 anteny radiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kultom Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 No, ja nie wiem co mam począć. Wymieniłem radio by sobie polepszyć. Bluetooth rzeczywiście jest wygodny ale odbiór muzyki z telefonu, mam wrażenie, że z czarnego przez aux po kablu było lepiej. Może mi się wydaje, jutro sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Dnia 15.11.2019 o 20:09, kultom napisał: Po co mnie przedrzeźniasz W telefonie też należy ustawic odpowiednią glaśność, bo inaczej odbiór słaby, cichy. Regulamin forum się kłania i zasady cytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 A no to jest problem. Nie ma złotego środka. Bluetooth nie działa tak jak powinno a w nowszym radiu będzie brak godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mchazory Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Witam. Posiadam Megane 3 Grandtour 2010 r. z wyświetlaczem A2 i płaskim radiem. Chciałem wymienić na radio z BT. Czy wystarczy jeśli kupię ten wyświetlacz: https://allegro.pl/oferta/wyswietlacz-renault-megane-iii-280340011r-7952640789 Oraz to radio: https://allegro.pl/oferta/radio-cd-kod-renault-scenic-iii-megane-iii-8481472847 I mikrofon: https://allegro.pl/oferta/renault-megane-iii-mikrofon-bluetooth-przewod-8685988373 I podepnę to i będzie działać czy trzeba jeszcze coś przekodować w Clipie. Ewentualnie czy są potrzebne jakieś dodatkowe wiązki przewodów? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Jak elementy sprawne to zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid303 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam. Jak wygląda demontaż wyświetlacza radia (bez navi) w Scenicu III '2011 r.? Czy wyświetlacz typ A3 z Megane III jest taki sam jak w Scenicu III? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 W SIII zmienia się konfigurację licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid303 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Chcieliśmy z kolegą zmienić u niego w Scenicu radio płaskie na takie z bluetooth, ale jak dochodzi zmiana konfiguracji licznika to może już od razu wymienić go na taki z navi i uzupełnić o nawigację. Jakie to są koszty? Ewentualnie od razu dodać kamerę cofania. Pozdrawiam Edytowane 21 Stycznia 2020 przez dawid303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Jak wymienisz licznik to i tak konfiguracja licznika pod auto , przebieg, lepiej dołożyć ramkę maskownice i jest pod nawi Pewnie znalazł bym elementy do nawigacji aby zmontować koszty około 700 - 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mchazory Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Witam ponownie. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji 100% pewnej czy ten mikrofon wraz z wiązką z Laguny III https://allegro.pl/oferta/laguna-iii-mikrofon-8200536605-instalacja-uchwyt-8653577098 będzie pasował do Megane III? Z wyglądu są bardzo podobne. Wg nr z catcar.info mikrofony są takie same tylko wiązki inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi