rodnes Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Czy wie ktoś, jak sprawdzić siłę GPS w tomtom carminat live. Niema ikonki GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jest opcja w menu. Status funkcji czy coś i tam jest możliwość sprawdzenia ile nawi widzi satelit oraz mocy sygnału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodnes Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Woytus,dziękuję za podpowiedż.Właśnie o to mi chodziło. Dzisiaj podłączyłem kabelek pod USB i wszystko działa zakomicie. No prawie wszystko.Dlaczego komendy głosowe mam tylko w AUX? I to jest moje chyba ostatnie zapytanie .Jakieś sugestie? Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 W radiu nie jest włączona opcja navi - można to zmienić clipem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dokładnie tak jak @cinas_ pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodnes Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wielkie dzięki za informacje.To by było na tyle odnośnie mojej navi.Teraz jeszcze pozostaje mi znależć kogoś z Clipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzii Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Witam chcąc upewnić się jaki mam typ nawigacji wyodrębniłem z karty plik ttgo.bif i aktywator do map tt wypluł z niego takie info ttgo.bif: DeviceName=Carminat TomTom DeviceVersionHW=Carminat TomTom DeviceSerialNumber=IAxxxxxxxxxx BootLoaderVersion=80036 ApplicationVersionVersionNumber=8842 ApplicationVersion=542199 CurrentMap=Eastern_Europe CurrentMapVersion=890.4237 Map(s): E:\Central_and_Eastern_Europe_925_5442\ Czyli mogę rozumieć ze mam tt carminat a nie live? ktoś może potwierdzić bo nie chce zapakować karty z nie właściwym navcore urządzenia Oczywiście wersją mapy proszę się nie sugerować bo eksperymentuje ale niestety na razie nie mogę aktywoawać mapy bo meta w paczce jest niewłaściwa Bedę wdzięczny za potwierdzenie wersji nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 TT zwykły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandzii Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 zgadza się zadziałało - dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1981 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Witam podlaczylem dzis nawigacje, ale uruchamia mi sie tylko jak mam podlaczony stary wyswietlacz jak odlacze ciemnosc i radio sie nie wlacza. Jakas porada Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 10 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Zostawić schowany wyświetlacz lub zakupić białą puszkę " BIC 280380655r "która odpowiada za kominukację z navi Edytowane 10 Czerwca 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1981 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) a jakis schemacik jak ja podlaczyc? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 10 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Nie rozumiem pytania ! Jak chodzi o BIC to wcisnąć wtyczkę od wyświetlacza do moduły i tyle Edytowane 10 Czerwca 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawo1981 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Jak bym chial zrobic na orginal to musze kupic ten modol, a jak mam go podlaczyc bo na schemacie nie widze, i mam jeszcze jedno pytanie odnosnie wyjsc z radia 2 3 4 5 10 te kable wychodza z gniazda glosnikow radia? Dodano: 10 cze 2014 - 22:14 czyli zamiast wyswietlacza starego wpina sie BIC?, a odnosnie pytania drugiego ?, aha i na forum nie ma aktywnego zdjecia gdzie sie podpiac pod abs Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 11 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Która wtyczka ? zanacz na schemacie o które kable chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi