cinas Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dziś już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To była promocja na jednorazowe pobranie, a nie na rok - wczoraj sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Jakaś promocja z usługa LIVE by się przydała, bo 300 PLN wydać nie tak łatwo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Też czekam, teraz w DE jest promocja 1 rok + 6 miesięcy na "Fotoradary Premium w Europie" za 30E do 10 maja. Może kolejna będzie na Live - w tej chwili 60E czyli 240zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Fotoradary Premium w Europie A czym to się rożni do LIVE, bo w usłudze LIVE są fotoradary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Zgodnie z nazwą otrzymujemy tylko fotoradary bez usług Live. Edytowane 6 Maja 2015 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magacz Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 witam, nie dawno kupilem megane iii wlasnie z tomtom'em i mam problem z sygnalem Gps, widzi ostatnio pozycje, kiedy auto bylo jeszcze we Francji i pojawia sie komunikat "o slabym sygnale gps i czy przypadkiem nie jestem w budynku". od razu dodam ze auto caly czas stoi na dworze i ma mapy calej europy wraz z Polska. pomozcie co by tu zrobic, aby zaczal pokazywac aktualna pozycje ?? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Może odłaczona antena GPS za nawigacją , może być uszkodzona instalacja GPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magacz Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Jeśli wyjmę radio i okaże się, że wtyczka od kabla GPS jest dobrze wpięta, to jest jakiś sposób żeby sprawdzić tą antenę czy jest sprawna bez rozbierania (wyjmowania) całej wiązki kabla idącej do anteny na dachu ?? Edytowane 19 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie radio ale wyświetlacz nawigacji Jak kable biegną od navigacji do tyłu samochodu i tam jest złaczka która łaczy kable z auta z kablami od nateny Można podłączyć na chwilę antenę uniwersalną GPS ze złączem fakra i sprawdzisz czy nawi odbiera sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magacz Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Czyli mam wyciagnąć sam wyświetlacz wraz z obudową. Powiedz mi proszę czy on jest zamontowany na jakieś śruby czy po prostu trzeba go na siłę wyciagnąć ?? Mam się wpiąć nową anteną od razu z tyłu wyświetlacza czy szukać jakiejś kostki umozliwiającej podłączenie ?? Jak możesz to opisz to troche dokładniej bo często jak coś rozbieram pierwszy raz to niszcze a niechciałbym żeby tak się stało. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 W megane brutalnie wyrywasz Wtyczki są z tyłu nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam, mam pytanie odnośnie "białej puszki". Dokładam navi : live + radio R-Plug&Radio+ (to z wyjściem na USB na froncie i BT). Konfiguracja jak w megane - czyli z pilotem w tunelu. Mam już prawie wszystko poza białą puszką. I tu mam pytanie, są dwa typy tych puszek (oznaczenia): - 283466187R - 280380655R Czym one się różnią? Którą powinienem zamontować? (w opisach przy obu piszą że są od navi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Zawsze brałem pierwszą z brzegu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magacz Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Witam, mam u siebie w megane radio(+ tomtom) jak w załączniku, chciałbym zamienić je na model z możliwością podłączenia pendriva(jak na foto), czy ktoś z was juz zakładał i ma pewność że będzie działało i wszystkie funkcje bedą się wyświetlać prawidłowo?? Edytowane 23 Maja 2015 przez magacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi