krismel Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Aktualizacja fotoradarów przez rok na Europę za 34,95 zł. Oferta do 28 maja. https://www.tomtom.com/pl_pl/store/basket-overview.html?utm_campaign=co_sc_weekenddeal_201805_emea&utm_medium=email&utm_source=oneoff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 @krismel link nie działa, na stronie TT nie widzę tej promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky86 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Witam, czy wersja mapy Polski w opcjii europa wschodnia to ta sama mapa czy gorsza jakbym wykupił samą Polskę ? Czy taka mapę bez problemu zaktualizuje ? Edytowane 28 Maja 2018 przez starsky86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Promocja, taniej 30% na zakup map europy. Kod: SUMMER2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Potwierdzam, że do map Polski ten kod działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Działa działa. Tylko ta cena za tę jakość map poraża, nadal 60 km/h w obszarze zabudowanym i wiele uwag i zmian nie naniesione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Witajcie, potwierdzam działanie promocji. Wczoraj dokonałem zakupu dla mojego ojca z 30% upustem. Niestety po problemach z aktualizacją i kontakcie ze wsparciem TomTom otrzymam zwrot pieniędzy. Okazało się, że mapa jest zgodna z Carminat, a ojciec ma R-Link. Otrzymałem informację, że do R-Link zakupów należy dokonywać bezpośrednio przez Renault. Co ciekawe, przed zakupem mapy skorzystałem z funkcji sprawdzania zgodności z nawigacją i wynik był pozytywny Pan na wsparciu TomTom, przekazał informację, że na stronie TomTom jest błąd. Czy ktoś posiada informacje czy są czasami jakiekolwiek promocje na TomTom dla R-Link? Obecnie mapa Europy jest za 69,90 Euro (około 300 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelus Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Czy już po promocji? Dodając mapę do koszyka nie widzę opcji dodania kuponu zniżkowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Jeszcze działa. Okno kuponu trzeba rozwinąć, klikając "ptaszka" po prawej stronie. Sprawdziłem przed chwilą z mapą europy w koszyku. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismel Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Kod SUMMER2018 z Mapą europy na 1,5 roku (6 aktualizacji) zmniejsza cenę z 324 zł na 97 zł. Pewnie jakiś błąd ale mapę można kupić i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Ładny rabat Ci wrzuciło. Mnie aż tak się nie poszczęściło. Na kodzie SUMMER2018 wskoczyło mi 105 PLN, ale jeszcze idzie zakombinować z podatkiem. Jak wpiszemy w profil, zakup na firmę i dane firmy, nazwa i NIP to, że TomTom rozlicza nas poza PL to odcina podatek i jest jeszcze taniej. Jak widać u mnie rozliczenie: Razem bez VAT. Kod SUMMER2018 działa tylko na mapach, ale jest jeszcze kod Welcome15_pl i on działa np. na usłudze LIVE i w moim przypadku również nie nalicza VATu. Dla przykładu suma płatności z opcja usunięta zakupu na firmę czyli z VATem. Edytowane 9 Lipca 2018 przez Woytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky86 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Działa jeszcze ten kod? Ja przez tom tom home próbuje i cena europy wschodniej taka jaka była, Czy jak kupie przez stronę to będę mógł potem to zainstalować przez tomtom home? Edytowane 12 Lipca 2018 przez starsky86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Kup na stronie tomtoma na swoje urządzenie musisz je mieć dodane do konta i w koszyk jak wrzucisz mapę to wpisz kod i kupisz wtedy ze znizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 a czy można zrobić to przez program tt home? Czy musimy przez stronę www? Pytam gdyż isntalowanie przez aplikację na komputerze było dość porste. A ze strony www to odbywa się to inaczej? I pytanie ale pewnie głupie. Kupię Europę całą a potem nie można zaktualizować tylko samej Polski? (nie wiem dlaczego to napisałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafZielak Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Chcąc wykorzystać kod promocyjny MUSISZ dokonać zakupu na stronie. Aktualizację danych (mapy) na karcie robisz już normalnie programem TT Home. W kwestii mapy ... Jak kupisz Europę to masz Europę, nie Polskę. Oczywiście masz możliwość wycięcia sobie fragmentu mapy i wrzucenia tylko PL, ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi