Geble Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Startowałem z systemem 3.x.x. Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Geble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 To spróbuj sposobem z linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Jeszcze zależy jaka jest generacja radia. Jak jak nie było car play fabrycznie to nie idzie go uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Dnia 9.08.2020 o 23:35, jamiro napisał: To ja też zapytam, czy ktoś wie jak ustawić domyślnie asystenta pasa ruchu w tryb drugi zamiast pierwszego czyli zamiast wibracji na utrzymanie pasa? Za każdym razem musze to przełączać - opcja nie jest zapamiętywana Gdzie masz opcje utrzymania pasa? ja mam tylko głośność wibracji i czułość do ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Bo w Megance nie ma tej opcji -> jest jedynie brzęczek, nie ma takiego asystenta jak każdy myśli, czyli że odbija za nas od pasa w prawo/lewo. Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Geble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamiro Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Dnia 11.08.2020 o 21:11, cegla11 napisał: Gdzie masz opcje utrzymania pasa? ja mam tylko głośność wibracji i czułość do ustawienia W Scenic IV jest taka opcja No więc carplay2air przyszło po niecałych 2 tygodniach i... działa na Rlink2. Konfiguracja banalna Plusy: działa płynnie, sterowanie z kierownicy działa przeskakiwanie pomiędzy piosenkami może z 1.5sek lagiem ale to zupełnie nie przeszkadza. Minusy: trzeba z 20sek słuchać radia zanim się połączy ale np. na trasę super. W mieście wystarczy muzyka przez bluetooth. Nadal wymagana jest obsługa carplay w samochodzie. U mnie Rlink w wersji 8 po upgrade z wersji 3 do 7 w aso Nawrot we Wrocku a potem samodzielnie do 8 żeby był fullscreenowy carplay. Działa na aucie z lutego 2017r. moduł USB już był z obsługą carplay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaboss Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Dnia 25.06.2020 o 15:29, czarnykot napisał: Już sobie sam wszystko co chciałem uruchomiłem bo na tym forum bym się nie doczekał na jakąś pomoc Cześć jak aktualizowałeś do wersji v9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykot Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Wymieniony panel został z oprogramowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaboss Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Aha i są jakieś istotne zmiany? Tak z ciekawości pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dnia 10.08.2020 o 11:41, Geble napisał: Mam pytanie odnośnie aktywacji Apple CarPlay w samochodach sprzed marca 2017 i R-Linkiem 2. Czy komuś się to udało zrobić lub zna kogoś kto potrafi dobrze czarować? Wiem, że można aktywować Android Auto, ale mnie interesuje Apple Car Play. Z góry dzięki za pomoc. Pisałem do wielu zakładów zajmujących się oprogramowaniem samochodowym/tuningiem, ale nikt nie ma w tym doświadczenia Mógłbyś podesłać np. zdjęcie głównego ekranu dev mode'a? Od tego można by zacząć ;). Najlepiej by było, oczywiście, odczytać dane z obudowy modułu R-Link'a. Ale chyba nie będziesz chciał rozpruwać deski :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exeqtioner Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Witam wszystkich. Postanowiłem i ja się pobawić w ustawieniach rlinka, udało mi się aktywować AA jak i znalazłem dzięki Wam opcje do włączenia oglądania filmów podczas jazdy, niby wszystko robiłem ale niestety ani AA się nie łączy z telefonem i filmy niestety też działają tylko na postoju, czy wystarczy jak w DiagRw_HMI wcisnę save po zmianie czy muszę jakiś reset rlinka zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 przycisk włącznika Rlink przyciśnij i przytrzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarinho Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Cześć, czytam, czytam i wyczytać nie mogę. Czy w MIV HB R-link 3.3 będzie prawidłowo pokazywał linie kamery (promień skrętu itp) i w multisense będzie widoczne Megane? Zależy mi na aktywacji AA przez dev mode i niczym więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Mam fabryczną kamerę i tak to działa jak opisujesz. Mam multisens i AA. Ponoć od 3.3 jest AA. Ja miałem już 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarinho Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 W domyśle: chodziło mi o aktualizację z 2.2. Mam wersję Bose z fabryczną kamerą Zależy mi na tym, żeby kamera miała ustawione linie "jak fabrycznie" - samochodem będzie parkować żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi