pbet Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 @maciejmacku wiem, że koszty ale z drugiej strony ile taka polerka kosztuje, a ile szyba? Jeśli polerka 300 zł, a szyba 600 zł to chyba nie ma się nad czym zastanawiać i wybrać szybę. Z drugiej strony jeśli polerka to 100 zł (w co wątpię bo jak oglądałem filmiki na YT to wyższa szkoła jazdy żeby zrobić to dobrze), a szyba 1000 zł to decyzja zdaje się być oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Ja też mam porysowaną i to w taki jakiś głupi sposób. Co więcej, w Megane II jeżdżę z porysowaną przednią i tylną 6 lat. Irytuje, ale nowa szyba, uwzględniając czujnik zmierzchu i deszczu - póki co nie wchodzi w grę (chyba mam jeszcze mało rys). Choć z drugiej w Megane II, zanim kupiłem, szyba była zmieniana (poszła od kamienia) i wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Oryginalna szyba przednia do Megane II ale bez logo Renault kosztuje 600 zł z wymianą a szyba solarna takie fioletowe to kosztuje 2 tys. zl z wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 6 godzin temu, airbites napisał: Oryginalna szyba przednia do Megane II ale bez logo Renault kosztuje 600 zł z wymianą To do Megane 3 zapewne jeszcze więcej. Jutro przyjdą mi nowe pióra i mam nadzieję, że skończą się problemy z rysowaniem szyby. Jeśli nie, to zostanie polerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Nie wysłał od razu w poniedziałek? Mi się zawsze udawało z szybkim nadaniem. Ciekawostkę Wam powiem, że też już czas najwyższy u mnie na wymianę. W weekend przy niezbyt wysokiej temperaturze i mrzawce wycieraczki trochę hałasowały. Poczekam z wymianą do kolejnego deszczu, a ten ma być nie prędko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Wysłał od razu, wycieraczki czekają w paczkomacie, ale dzisiaj nie mogę odebrać. 1 godzinę temu, pbet napisał: Ciekawostkę Wam powiem, że też już czas najwyższy u mnie na wymianę. Po jakim czasie te oryginały musisz wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Wsadziłem je 25.11.2017 przy przebiegu 65800, a teraz mam niecałe 78000 czyli całkiem sporo wg mnie wytrzymały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) To u mnie wychodzi podobnie, choć godziny wpięcia na ramię nie pamiętam Ale wytrzymały od 23.11.2017, ok. 16 000 km. Edytowane 9 Października 2018 przez konwil Błąd w dacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Oryginały serwisowe Renault lub Valeo xtrm to jedyne co mogę do MII polecić. Ciche, zero smug, wysoka jakość wykonania, idealne spasowanie ale... wytrzymują pół roku, do roku można przetrzymać ale to już nie ta jakość oczyszczania szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryann Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Mnie oryginalne spisywaly się dobrze, aż ta od pasażera wygięła się jakoś, że środkiem omijała. Ale w sumie i tak ponad rok wytrzymała. Ta od kierowcy nadal ok. Edytowane 10 Października 2018 przez maryann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Od lipca używam oryginalnych wycieraczek Renault, jak do tej pory spisują się bez zarzutów. Po zimie zapewne profilaktycznie wymienię je na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Parę dni temu również zakupiłem oryginalne wycieraczki Renault i potwierdzam słowa o nich.Ciche,dobrze zbierają wodę.Czyli tak jak być powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turfel Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Od jakiego sprzedawcy kupujecie te oryginalne wycieraczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Widać nie czytałeś... na poprzedniej stronie jest nawet link do przykładowej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turfel Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Własnie czytałem i opinia lordbossa pokrywa sie z komentarzami na stronie sprzedawcy, że nie jest to zbyt wytrzymały produkt. A kupić podróbki wycieraczek to nie problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi