omega Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 "Zgadzam się" z Wami, dodatkowo powinni wprowadzić u nas dyktaturę i szariat a kobiety co by nie kusić powinny chodzić w burkach. Ja za ten STOP dołożyłbym bym jeszcze publiczną karę chłosty, gdzieś na placach miejskich, oczywiście na gołe pośladki. Powoli drogą zaostrzania idziemy, dziś już nawet pogody nie ma gdzie sprawdzić. Jak tak dalej pójdzie, nie będziecie mieć tych problemów, bo na samochód mało kogo będzie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Widzę polityka wchodzi. Ja nie w tym sensie o ty napisałem i na forum się nie będę wypowiadał politycznie. Bo to nie to miejsce i nie ten wątek tematyczny. Po prostu myślę ze może być nawet i 10 tys za nie zatrzymanie się na stopie przy obecnej wartości pieniądza. Ale to nic nie zmieni jak będzie łapanych 10 osób rocznie w skali kraju. Uwaga - Wartości podane z kosmosu dla zobrazowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Inflację czuć na każdym kroku. Dobra, bo odeszliśmy trochę od wątku, ważne, że nikomu się krzywda nie stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Tam zrobią reorganizację ruchu jak ktoś zginie, to standard w Polsce. Takich miejsc jest u nas niestety dużo. Nawet w Radomiu takie było, jak gość w piachu wylądował to się dopiero wzięli za zmiany. A za takie nie zatrzymywanie się na STOP'ie to powinni karać równo - wystarczy nawet tyle ile jest - tylko niech to robią. Ale w Jaśle widocznie mają niskie limity ilości mandatów na komendzie - inaczej stali by tam na co dzień i nikt by nie przejeżdżał. Edytowane 10 Lutego 2021 przez MarcinDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jak już kol. Admin wyżej napisał, to nie temat na takowe dywagacje,więc zakończmy na powyższym poście. Dobrze, że Yetiq ty cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Na szczęście nic mi się nie stało. Autko dziś oddałem i czekam na przelew odszkodowania. Odnośnie tych stopów, to dyskusja trwa już kilka lat. Nie jeździ się tam szybko, więc prawdopodobieństwo, że toś zginie jest małe. Mieszkam 200 m od tego miejsca i codziennie kilka razy przejeżdżam przez to skrzyżowanie. Dziś znów przed moim (zastępczym) samochodem przejechał golf nawet nie zwalniając, nie mówiąc o zatrzymaniu się na stopie. Najgorsze jest to, że temat ogólnie znany i nagłaśniany przez media lokalne, a najwięcej sprawców jest na jasielskich blachach. Nie dziwię się przyjezdnym, bo ulica podporządkowana wygląda, jakby miała pierwszeństwo. Jest szersza, dwukierunkowa (ta z pierwszeństwem jest jednokierunkowa, bardziej osiedlowa) i można się pomylić. Ale miejscowym się dziwię. Najnowszym pomysłem jasielskiego ratusza jest wprowadzenie skrzyżowania równorzędnego. Wtedy kupuję lawetę i ustawiam się w pobliżu. Zarobek będzie kilka razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Dokładnie - dobre miejsce na biznes "Autolaweta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Przypominam że jest zima i zalecam ostrożność. Żona wyszła bez szwanku i dobrze że jechała bez dziecka. Wiec jak ktoś szuka silnika albo automatycznej skrzyni to jest do kupienia, i tak jak widać na zdjęciach szukam kolejnego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 O qrna, dobrze, że dziewczynie nic się nie stało, bo autko wygląda tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Nie dawno pisałeś jak kupowałeś tego peuqeota, szkoda. Niby mieszkam nie tak daleko od Ciebie ale u nas śniegu dużo mniej. Miałeś autocasco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Na szczęście skończyło się tylko na strachu. Trzeba rozbitka przekazać adeptom szkoły samochodowej, klasa blacharska, niech się uczą. Żonę pociesz, że miniaki są w dobrych cenach: https://www.otomoto.pl/oferta/mini-clubman-cooper-136km-produkcja-comfort-edition-ID6E1Bgs.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Kurde, konkretnie, ważne że finał na szczęście dobry. Mini fajne auto, dawno temu miałem okazję trochę pojeździć Cooperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Ten śnieg był po nocy. Zdarzenie 6:20. o godzinie 10 już po śniegu nie było śladu... Peugeot był u mnie 4 lata i zrobił 50 parę tyś km. Przebieg w dniu stłuczki 104tys. Dlatego jak ktoś potrzebuje skrzyni DP0-AL4 to mam na sprzedaż :). Trwa teraz debata co kupić. Bo nie wiadomo czy żona będzie chciała dalej dojeżdżać do pracy tym bardziej że sens ekonomiczny średni. A kupić diesla do jazdy po małym mieście to bez sensu. Ale pewnie będziemy celować w jakieś kombi ale to nie jest przesądzone. Na pewno musi być w automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Auto wygląda na zadbane - bez rdzy, zimowe laćki i ten gaz. Dobrze, że zakończyło się tylko na strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oblivio Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 W dniu 2.02.2022 o 19:59, halas2 napisał(a): Przypominam że jest zima i zalecam ostrożność. Żona wyszła bez szwanku i dobrze że jechała bez dziecka. Wiec jak ktoś szuka silnika albo automatycznej skrzyni to jest do kupienia, i tak jak widać na zdjęciach szukam kolejnego auta. Strach patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi