Raphael_Stark Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Można wyłączyć mapę w ustawieniach ( wygaś ekran czy coś takiego, potem sprawdzę). Będzie wtedy wyświetlany tylko na dole pasek radia. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Raphael_Stark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin279 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 tomay44 Da się wyłączyć. Po wciśnięciu joysticka nawigacji otworzy się menu skrótów i następnie proszę wybrać ukryj mapę. Do czasu ponownego kliknięcia na joystick mapa będzie wyłączona/ukryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Cytat z instrukcji obsługi: przycisk LIGHT/DARK - Regulacja jasności ekranu (krótkie naciśnięcie) lub włączenie trybu czuwania ekranu w celu ukrycia mapy (długie naciśnięcie). Jest też gdzieś ukryta w opcjach możliwość ukrycia mapy po przekroczeniu określonej prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumax Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam, w swojej Megane III mam Carminat LPN (tak mi się wydaje z tego co udało mi się doczytać, 2008r. bez slotu na kartę pamięci, wersja z BT). Chciałbym wymienić ją na TomToma. Może mi ktoś powiedzieć, czy wystarczyłoby w takim przypadku wymiana wyświetlacza + pilot, bo skoro była navi to wszystko powino być wyprowadzone? a chciałbym BT zachować skoro już jest. Czy może trzeba wymienić cały zestaw, bo coś nie będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Do wymiany wszystko , radio, nawigacja, joy w tunelu może zostać ma dwa inne klawisze, Do przeróbki instalacja elektryczna i antenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumax Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Dzięki za informację. Jak to wygląda z tymi przeróbkami dużo zmian czy może lepiej poszukać zestaw z instalacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zawsze masz przeróbki chyba że chcesz wymienić całą instalację pod deską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumax Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Bardziej myślałem o Tym czy można by to sprawnie zrobić w aucie gdyby nie było tego za dużo przerabiania, czy może lepiej wziąć schemat i przygotować sobie gotową wiązkę na stole bez ciśnięcia się w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jedno i drugie do zrobienia , można na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekRS Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam wszystkich. Czy jest ktoś kto może mi zamontować nawigację do megane III ? lub przygotować cały zestaw plug&play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo951 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Kupilem Scenica 3 mam karte sd ale tylko mapy niemiec austri itp a chce polski i choladni ogolnie europy da sie to jakos przeskoczyc i scignac z neta czy mapy europy by byly aktualne czy trzeba wykupic je ???prosze odp na mejla [email protected] REGULAMIN pkt 5.6 literki PL i 5.7 ortografia!!! - mireczek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 8 minut temu, diablo951 napisał: choladni Nie do kupienia, Polski owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Może mapa chłodni? BTW- czemu odpowiedź na emaila skoro pytanie na forum publicznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Jestem po montażu navi i mam pytanie z podłączeniem anten. Moje radio ma tylko jedno gniazdo antenowe. To znaczy, że nie można z niego zrobić powrotu sygnału radiowego do tomtom’a dla obsługi komunikatów o ruchu. Czy testował ktoś w podobnej sytuacji zastosowanie dodatkowej anteny schowanej gdzieś pod ekranem navi ? Jest też pytanie też o sygnały dla kontrolek pasów i airbag. Mam rozpiskę, które piny mają sygnały do pinów małej wtyczki. Pytanie czy z wtyczki 20pin można je wyjąć i przełożyć do małej czy muszą tam zostać a trzeba się pod nie podlutować ? zostal mi jeszcze do,podłączenia sygnał abs ale ten chyba znajdę już samodzielnie choć wtyczki wiszącej pod bezpiecznikami u siebie nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Cześć 1. Będę podłączał u siebie antenę ale na razie nie mam za wiele czasu może jak pogoda się poprawi. 2. Kontrolki od AirBag Ja mam wlutowana wiązkę w BIC i wpięta do kontrolek rozpiskę mam jak coś 3. Sygnał ABS jest w środku PIN nr 18 we wtyczce pod bezpiecznikami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi