mrarek Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Działają, bo sam mam 8 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witam wszystkich. Pojawiła się nowa wersja mapy 9.9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ano pojawiła się ponad tydzień temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcz79 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam , mam pytanko jak mam RLINK to też mogę kupić mapę na TOMTOM czy tylko w tym RLINK STORE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Mam pytanie, mam TT LIVE jak kupie licencję na rok np: samej POLSKI to czy będzie wszystko w jednym tj. ostrzeżenie przed fotoradarami ? czy muszę to osobno dokupować ?? Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 9 Lipca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 czy ktoś się orientuje kiedy może trafić się promka ( :D ) "promocja" na mapy np jak w tamtym roku chyba koło 100 zł kosztowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Cześć Parę dni temu za 192 zł kupiłem całą Europę z aktualizacją na rok, w miarę przystępna cena, była promocja 30% zniżki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Do MIV nadal brak aktualizacji mapy z 2015r... nigdy nie wykupię tego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja cały czas liczę na aktualizację do AA/ACP i korzystanie z Google Maps. Nic lepszego spotkać nas nie może ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishraz Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Czy ktoś z Was aktualizował sam Carminat TomTom Live, chodzi mi konkretnie o oprogramowanie? NA stronie producenta jest napisane ze należy podłączyć urządzenie do komputera tylko w jaki sposób? A poza tym dlaczego niektórzy chcą wracać do zwykłej wersji TT a nie Live? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Karte wyciągasz instalujesz na kompie program TomTom wkładasz do czytnika kart w kompie i się aktualizuje, na wersjie zwykła bez live można wgrać "lewe" mapy a na live musisz kupić w TomTom za niecałe 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishraz Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Czyli aktualizacje systemu i map robie przez kartę SD? Wszystko jest z automatu czy trzeba coś kombinować, jest gdzieś dostępny manual jak zrobić BackUp aktualnej karty i wgrywać aktualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Tak. Zainstaluj TT Home, wszystko jest tam proste, przed aktualizacją sam zaproponuje kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishraz Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ok, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiveris Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Czy kupując live kupuje się tylko dostęp do danych online i mapy trzeba jeszcze dodatkowo dokupić? Czy też zawiera ta usługa także najnowsze mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi