mariuszekf Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) 55 minut temu, Silverek napisał: Tylnych nawet nie przymierzałem bo najważniejszy, czyli od kierowcy mi nie podpasował Wychodzi na to, że nie ma co "dziadować" tylko trzeba troszkę dołożyć i brać Rezawa. Na chwilę obecną to chyba najlepsze dywaniki do MIII. Trochę w Rezawie gorzej z tylnymi, trochę przy małe. Może z tego zestawu Ci podejda na tył, mogą być dobre Edytowane 22 Stycznia 2019 przez mariuszekf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 @mariuszekf już mam ugadany zwrot ze sprzedawcą. W ich miejsce zamówię Rezawa. Oglądałem jeszcze oryginalne Renualt, ale jakieś takie płytkie te korytka się wydają, ciekawe jak jest z dopasowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 @Silverek ja mam ori Renault ale zimą, gdy jest dużo wody i śniegu zmieniam na Rezawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazionator Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Mam pytanie do osób, które zdecydowały się na dywaniki frogum. Czy w zestawie są stopery, a jeśli nie to jakie dokupić, żeby pasowały do auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Na pewno pasują stopery oferowane przez Rezaw-plast (mam u siebie w aucie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMaku Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 @Jarek80 A możesz zapodać linka do aukcji, gdzie kupiłeś swoje dywaniki gumowe ?? Jak tam się sprawują ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 @MichalVTS rezawy to nawet sobie dobrze radzą bez stoperów, ja w swoich nie montowałem i nie przesuwają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 No, mam o tym inne zdanie. Mi się dywanik pod nogami przesuwał i haczył lekko o hamulec więc wolałem założyć stoper i bezpieczniej jeździć, ale to może ja jakoś dziwnie wierzgam nogami, że mi się przesuwał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek80 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 13 godzin temu, RMaku napisał: @Jarek80 A możesz zapodać linka do aukcji, gdzie kupiłeś swoje dywaniki gumowe ?? Jak tam się sprawują ?? Jest ok, nie ma się do czego przyczepić. to ta aukcja: https://allegro.pl/oferta/renault-megane-2010-2015-dywaniki-gumowe-korytka-7682723786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1301 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, od niedawana jestem posiadaczem Renault Megane III Grandtour, i chciałem zakupić dywaniki samochodowe, ponieważ obecne które nabyłem z samochodem są nieoryginalny i nie pasujące w ogóle do auta. po przeczytaniu tematu chciałbym zapytać czy ktoś może widział lub miał styczność z dywanikami firmy Frogum znalazłem takie: LINK ale nie jestem pewny czy będą one pasowały do mojej Megany. Jeśli byli byście mili mi pomóc będę wdzięczny Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez karol1301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) mam beżowe wnętrze ale raczej za dywanikami w takim kolorze nie optuję. Czy ktoś z Was miał takie lub https://allegro.pl/oferta/dywaniki-gumowe-3d-do-renault-megane-iii-2008-2015-7897455612 lub https://allegro.pl/oferta/dywaniki-gumowe-mata-renault-megane-iii-08-16-hb-8277340173 czy tylko Rezaw ? Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez bilion11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Rezaw jest sprawdzony. Po co szukać jak masz rozwiązanie, z którego wszyscy są zadowoleni, podane na tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Tyle że te angielskie ładniej się prezentują i stąd zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Bądź zatem odkrywcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl123 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Witam Chcę kupić dywaniki gumowe do Renault Megane 3 Grandtour, zależy mi by miały wysoki rant i zakrywały całą powierzchnie z tyłu, bo raczej z tego co znajduje to są z wersji HB a do kombi za krótkie. Wiele razy były proponowane dywaniki "Rosyjskie" co to za dywaniki, jak się nazywają i gdzie je można kupić ? Edytowane 21 Lutego 2020 przez Bazyl123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi