Raphael_Stark Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Mam pytanie o ten LIVE. W innym wątku wyczytałem że " usługi tomtom live były nieaktywne ponad 2 lata i w takim przypadku karta sim zostaje dezaktywowana bez możliwości ponownej aktywacji - inf z support tomtom. " Nie wiem jak długo w moim samochodzie było to nieaktywne. Ktoś miał problem po zakupie LiVE taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Rozbierał ktoś tem moduł navi ? Tam w środku siedzi klasyczna karta SIM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zdrapka z aktualizacją map na 12 miesięcy za 176,25 zł - < zobacz > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Powiedzcie mi jak to jedt z tym live, kupuje licencje na rok polski dajmy tam za 180 zł i mam aktualizacje na rok gwarantowane. Czy po roku znika również nawigacja, że nie będę mógł z niej korzystać czy tylko same aktualizacje? Jak to jest? No i kupiłem auto i mam tylko mapy Francji jak jadę w PL to mam puste pole bez terenu, co mam kupić konkretnie żeby to chodziło w pl? Edytowane 22 Listopada 2017 przez blake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Cześć Zainstaluj TomTomHome z auta karta sd do kompa załóż konto TomTom następnie kup mapę Polski lub Europy w zależności jak potrzebujesz i jak kupisz mapę na rok to będzie przez rok do niej dostępna aktualizacja czyli około 4 w ciągu roku, co do Live to usługa nie do końca u nas działa tak jak na zachodzie(żeby kupić LIVE trzeba przełączyć program na kraj np na Niemcy i wtedy w opcji pokaże się możliwość zakupu LIVE ). Jeżeli kupisz mapę to nawigacja będzie działać nawet to skończeniu się aktualizacji tylko po prostu nie będzie aktualna, natomiast usługa LIVE wygaśnie i nie będzie działać. Pozdrawiam. W innych postach o nawigacji TomTom już było to poruszane. Edytowane 24 Listopada 2017 przez tomakur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dzięki ziomuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Chyba się już wyleczyłem z Tomka. Słabe te mapy, kompletnie nieaktualne. W PL w mieście nadal 60 km/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 TomToma fabrycznego w SIII odpuściłem po tygodniu użytkowania. Mapy mimo aktualizacji dramatycznie nieaktualne (trasa S3 Świebodzin-Gorzów Wlkp. nie jest nawet jako projekt umieszczona a taki efekt miałem prawie rok po jej otwarciu i aktualizacji map na tydzień przed wyjazdem-stan na lipiec 2016), więc nie zawracam sobie nimi głowy. Jedynie przydaje się gdy jestem w rejonie którego specjalnie dokładnie nie znam i szukam konkretnej ulicy nie pamiętając ich kolejności. Czasem na trasy sobie ustawiam, jednak bardziej wierzę nawigacji Google, dodatkowo tam bez problemu działa traffic. Dodatkowo jak sprawdzałem ile może mnie to kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin279 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 https://www.tomtom.com/pl_pl/promo/xmas2017/ Promocja -30% na zakup mapy europy z roczną aktualizacją. Można też kupić jednorazowo mapę całej europy za 100 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Marcin279 nie widze nigdzie mamy Europy za 100zl ? jest tylko za 192zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin279 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 10 godzin temu, tomqu86 napisał: Nie papuguj. Wrzuć do koszyka mape jednorazową i wpisz kod XMAS17_MAPSPL . Powinno zadziałać:) REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 a co to jest mapa jednorazowa? Bez aktualizacji rocznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Tak, zgodnie z nazwą pobierasz raz najnowszą mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Posty nie na temat zostały przeniesione do tematu: TomTom w Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Usługi LIVE w Europie - 1,5 roku w cenie 1 roku (199,95zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi