mayn Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 powiem tak ...jeżdziłem 1.4 tce - jak dla mnie miód i bajka, auto płynęło aż miło. 1.2 TCe 130 KM czy 1.4 TCe 130 KM jeździłeś ? W salonach już od prawie 3 lat nie ma 1.4 TCe demonstracyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 o masz - nie wiem czy 1.2 czy 1.4 - napewno było 130KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) powiem tak ...jeżdziłem 1.4 tce - jak dla mnie miód i bajka, auto płynęło aż miło. Mam takie same odczucia z 1.2 ;) to płynie, auto się kupuje na ładnych pare latek, te 3 tysie w cenie na silniku szybko uznasz za niezły deal. Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez tomgrandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 różnica to 4tyś - każdy dołożony tysiąc złotych do tego auta będzie na jego niekorzyść gdyż to model schodzący, na obecnym etapie cena za 1.6 to 55900zł to rozsądna cena jak na ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Teraz to już pewnie nie ma w czym wybierać i o co się targować, ostatnie sztuki. Wiadomo najważniejszy budżet i księgowa ;) , ja akurat miałem alternatywe nowe 1.6 z gazem albo 1.2 w tej samej cenie i dobrze jest, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Renault megane z Dacia logan nie ma szans w tym rankingu. Fakt zapomniałem o autach niksobudżetowych;) Jak kupowałem pod koniec 2013 to też tylko 1.6 wchodził w grę z racji kartki i ołówka (z ubezpieczeniem, oponami, gwarancją i pakietem serwisowym i tak już mocno przekroczyłem założoną kwotę na samochód). Wolałem dopłacić do ESP i relingów niż do silnika (wtedy nie był to standard). Inna kwestia że ja osobiście nie jestem przekonany do idei downsizingu a samochodem planuję pojeździć 10 lat (ten silnik jest dobrze znany mechanikom bo już trochę lat jest) i po za tym nie wykluczam, że w przyszłości będzie potrzeba przerobienia na LPG. Samochód ma półtora roku i ja osobiście jestem zadowolony. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez lukwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 W nawiązniu do moich postów wypowiedzcie się czy przedstawiona przeze mnie oferta to okazja, która warta zainteresowania czy takie sobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 na obecnym etapie cena za 1.6 to 55900zł to rozsądna cena jak na ten model. Widzę oferty nowych 1.6 16V Limited, kolor czarny za 54 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) gdzie takowe? mnie interesuje grandtour 1.6 Chyba już widzę ten megane co kolega pisał za 54400 w Renault Warszawa - z tego co jest w opisie to auto rabat na firmę oraz rabat za pozostawienie auta w rozliczeniu. Ofertę jaką mi przesłali z Reno Warszawa to 57500 na mtealic - słabo Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez funyboy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wątpie żebyś znalazł mniej, na 1.6 srebrnego Limiteda kombi z gazem miałem 60.500 oferte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 55 900 za Limited Kombi 1.6 16V to myślę że dobra oferta. Które ASO taką oferte zaproponowało ? Warto mieć namiary na przyszłość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) cena na 55900 - Zdunek Gdańsk, Ossowski Elbląg, Decar Warszawa - za mniej u żadnego nie udało mi sie zejść Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez funyboy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dzisiaj przejeżdżałem przez Leszno, tam stoją takie auta: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-limited-1-6-16v-110km-vat-gratis-ID6y96qZ.html http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-grandtour-limited-1-6-16v-110km-ID6y9oCp.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 funboy - jak coś to polecam Ci kupić w ich kredycie 50/50. Jest 0% tylko chcą prowizję 1000 zł. A ta drugą połowę można na lokacie trzymać przez rok i jakieś 1500zł wpadnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) gdyby nie ta prowizja to bym myślal poważnie o tych 50/50 a tak za 1tyś to bym miał opony na zimę. Na tych linkach co stoją meganki w Leszno - to cena jest grandtoura 57900 a ja taką samą mam za 55900 - wolałbym za 55000 (byłbo na opony ale już negocjacje nic nie wnoszą :( .....lokaty to juz przeszłość z takim oprocentowaniem Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez funyboy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi