lukwisz Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Na wyprzedażowych i tak trudno jest coś ugrać. Możesz jeszcze próbować na zasadzie iść do salonu B i powiedzieć że w salonie A chcieli tyle - dawajcie rabat albo kupię tam. Ale nawet pojechanie po samochód na drugi koniec Polski może się kalkulować. Wszelkie dokumenty wyślą Ci pocztą a Ty pojedziesz po auto z blachami pad pachą i wracasz nowym autem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ceny może nie zbijesz, ale te opony możesz spróbować wynegocjować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) ceny chyba już się nie zbije i z oponami może być trudno, zobaczymy Najprawdopodobnie załapie się na dodatkowe 2 lata gwarancji za 1zł Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez funyboy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Taka gwarancja to 899 zł ładnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) gwarancję otrzymam gdyż jestem zarejestrowany MyRenault - i z racji posiadania już w rodzinie renault dostałem 2 lata za 1zł ale nie powiem byłbym zadowolony z opon zimowych ale to chyba marzenie Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez funyboy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Hej Ponegocjuj z pakietu oc ac, mi ładnie zeszli w salonie 2300 na 1600. I już na dobra flaszkę jest ;) Tańszej oferty nie znalazłem u żadnego agenta. Wartość fakturowa auta to 64000 brutto. I może uda ci się znaleźć tce, to niebo i ziemia przy 1.6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 pewnie różnica będzie....ale muszę trzymać sie budżetu - cena auta to nie wszystko, dojedzie ubezpieczenie, opony itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Żadnych opon zimowych, tylko i wyłącznie całe koła zimowe, chcesz żonglować oponami dwa razy do roku :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Obecne Megane o ile nie jestem pewien, ma czujniki ciśnienia w kołach. Więc odzielne felgi również muszą mieć czujniki kompatybilne z samochodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Hmm... a bez to już nie idzie jeździć? Nie widzę żadnego problemu. Mam tak w obu autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jakie są objawy gdy założesz np. zykłe stalowe felgi z oponami zimowymi bez czujników ? Błąd na desce, komunikat cały czas się wyświetla ? Mam nadzieję że nic nie piszczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jakby dali same opony to byłby sukces - ale mówię wam ciężko już się rozmawia o rabacie, na początku krzyczeli 57500-57000....stanęło na 55900 i nie drgnie. Można by jeszcze wziąść ich na przeczekanie ale to są ostatnie sztuki z euro 5 i odwlekanie decyzji w nieskączoność może spowodować brakiem auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Za 56 1.6 w wersji limited zapewne to średnia oferta, ja jak Kupowałem auto w czerwcu to dostałem ofertę na 5d limited za 52 z metalikiem. Z 60 tys poszedłbym do Opla, kupisz fajnie wyposażona Zafira lub Astre z wystawy dilera. Dilerzy Renault podnieśli ceny na ostatnie modele z euro 5 bo tych aut już praktycznie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Za Astre 4 z 1.4 T w kombiku z podobnym wyposażeniem poniżej 70k PLN nie zejdziesz brak szans ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie wiem jak negocjujesz ale ja miałem ofertę na piśmie za 63 z fabrycznym gazem, hakiem, kamera cofania i navi. Auto, zarówno Zafira jak i Astra bardzo dobre, ale silnik 1.4t dla mnje za słaby na ta masę. Rozważałem jeszcze Focusa ale z ecoboostem 150km i wyposażeniem jak bose to prawie 80, wszedł lift i ceny poszły w górę.....chora cena z 1.0 125km miałem auto na jazdy próbne i jeździ się ok ale dźwięk silnika porażka, jak w mojej starej Fabii htp. Dosyć korzystnie wyglądają także ceny leonow, można liczyć na bardzo duże rabaty na auta które stoją u dilerów bo auto w ogóle się nie sprzedaje, jak ktoś przeboleje deskę rozdzielczą z fiata 125 to auto bardzo fajne, prowadzi się jak golf a kosztuje mniej od skody. Nonsensem jest że Oktavia w identycznym wyposażeniu jak golf jest od niego droższa o 3 tys. Ale Polak myśli ze Skoda jest tania i na auto trzeba czekac 5 do 6 miesiecy.... Ładnego Golfa 105km tsi dostaniesz za 66-68 tys z placu dilera. Ale ten silnik jest do tego auta za słaby no i dsg to mus bo ta skrzynia jest idealna a z mocniejszym motorem i dsg robią się okolice 80... Najlepszym compactem jakiego miałem na testach była A klasa A200 7gtronik ale cena w pakiecie AMG x2 względem Meganki tj 128 tys :( ale auto perfekcyjne. BMW 1 ka ma za mało miejsca na tylnej kanapie na 2 dzieci, mniej od Meganki, dodatkowo otwierający gamę silnik jest slabiutki i ma 3 gary, ale po negocjacjach takie wóz tez idzie kupić za 85 do 90 koła. Ale to typowy golasek. Megane obecnie to najlepsza oferta na rynku w kategorii compact biorąc pod uwagę cenę. Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Sarna1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi