mariuszekf Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Na przodzie miałem Ferrodo te to dopiero pyliły, a tarcze z przodu 150 tys. orgi i jeszcze nie było z nimi tragedii ale poszedł nowy komplet. Pylą bo miękkie, można coś twardzszego, ale żeby nie było tak że wymienisz klocki i tarcze razem bo się zajechaly. U mnie maja że 20 tys. i są ok. A klocki może skompletować inne Bosch chyba nie złe Edytowane 25 Października 2018 przez mariuszekf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Właśnie miałem pisać. Brat założył Bosha i działa bardzo dobrze. Nie piszczą a wiem, że od samego początku hamował normalnie. Może zależy jak się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blumix Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 To jakie nie pyla? I nie piszcza hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Takie które nie hamują JA założyłem komplet w tym roku ATE DTEC Cotec które mniej pylą nie piszczą i normalnie hamują. Ogólnie to jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blumix Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jaka cena takiego kapletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jakieś 150zł przód + 85zł tył https://hamulcesklep.pl/o/GDB1330DTE https://hamulcesklep.pl/o/GDB1789DTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blumix Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ja szukam tarcze i klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 7 godzin temu, tomqu86 napisał: JA założyłem komplet w tym roku ATE DTEC Cotec... Producentem tych klocków jest TRW a nie ATE jak piszesz. Ale mimo tego polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiagra4700 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Panowie, zerknijcie prosze na ten zestaw, bo wydaje sie dziwnie tani, nie wiem co myslec ;) https://allegro.pl/oferta/tarcze-klocki-tyl-renault-megane-3-iii-fluence-6993282130 P.S Cena za komplet Dzieki REGULAMIN pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Dlaczego tanio, w aukcji jest napisane,że tarcze i klocki są firmy DACO,. Zdjęcia są oryginalnych, pewnie dla tych co nie czytają dalej. Dla mnie takie rzeczy to oszustwo i nic bym od tego sprzedawcy nie kupił. Poczytaj komentarze negatywne jak robi ludzi w bambuko. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Tomek65 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Rzeczywiście, zestaw w tej cenie budzi spore wątpliwości. Zwłaszcza, że zazwyczaj jedna tarcza średniej jakości z łożyskiem i koronką ABS tyle kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 15 godzin temu, Pitrek napisał: Kupując na odległość możesz zawsze zwrócić do 14 dni bez podania przyczyny Tak dokładnie to masz 14 dni na poinformowanie sprzedawcy o rezygnacji i kolejne 14 dni na odesłanie z tym, że często ponosisz dodatkowe koszty z tego tytułu. Jak ktoś płaci za przesyłkę jak w aukcji 20 zł i później z 20 za odesłanie to już się robi 40 zł dodatkowego kosztu, a pieniędzy za towar też się od razu nie odzyska. Wtedy kupowanie w internecie nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 No nie do końca 40 zł., bo za przesyłkę sprzedawca też musi zwrócić. Płacisz tylko za odsyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 @Jottar nie musi, na 99% choć mogę się mylić. Masz jakąś podstawę do tego twierdzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Maxgear to ta sama półka co Daco z aukcji, czyli najniższa.Chcecie odsyłać z powodu że przyśle Daco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi